keresés profil info
irsz.:
Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok): 2019. 10. 22.(kedd)
Velence

A Kapócs család egyike azoknak a ritka velencei gazdacsaládoknak, akiknél még a dédnagyapa kezdte el a Velencei-tó környéki napsütötte lankákon a gyümölcstermesztést, szőlőművelést, és plántálta elhivatottságát, tudását az utódaiba. Azóta is a család műveli a földeket, és termeszti a gyümölcsöket a gondosan ápolt, híres fajtaválasztékú gyümölcsöseiben. Három éve gyümölcsfeldolgozó kisüzemükben aszalják is a gazdaságukban érlelt terméseiket, és folyamatosan tökéletesítik tudásukat. A fán megérett, egészséges, zamatos szilvát, pirosló meggyet, édes sárgabarackot, és finom körtét a lehető legfrissebb állapotában aszalják, tartósítószer, és mindenféle adalékanyag hozzáadása nélkül. Kóstolja meg termékeiket, és élvezze Ön is a napsütötte, természetes magyar ízeket.

A Borka Kft. 1993-ban alakult mezőgazdasági vállalkozás. A tradícionális alapokon nyugvó gazdaságban, kezdetben szántóföldi növénykultúrák, valamint szőlő termesztésével foglalkoztunk, majd 2000-ben a dió és szilva ültetvény telepítésére is sor került. A Velencei-tó térségének kitűnő talaj,- és domborzati adottságai lévén, ízletes és kiváló minőségű gyümölccsel látjuk el a hazai piacot. Gazdaságunk 2010-ben újabb fejlesztést hajtott végre, mellyel pályázati úton gyümölcsfeldolgozó üzemet hozott létre. A 250 m2-es kisüzemben főként a saját termesztésű gyümölcsök feldolgozására kerül sor. Büszkén elmondhatjuk, hogy a kisüzemi termelés során a gyümölcsök a lehető legrövidebb időn belül kerülnek feldolgozásra, így megőrizve a legmagasabb beltartalmi értékét. Feldolgozó üzemünkben jelenleg aszalt gyümölcsök, illetve gyümölcskészítmények előállításával foglalkozunk mind a közvetlen értékesítés számára, mind pedig továbbfeldolgozásra. A kiváló minőségű gyümölcsökből a legtermészetesebb módon történő feldolgozás a célunk. Az aszalás korszerű levegő ventillációs gépen történik.

Jellemzően cukormentes, prémium minőségű termékeket állítunk elő.

Termékeink
Meggylé - 1 l Almás-diós tekercs - 7 dkg  Szamócalekvár Cukormentes szilvalekvár - 385 g Aszalt almakarika - 5 dkg Aszalt meggy - 20 dkg Körtés-diós tekercs - 7 dkg Aszalt szilva - 20 dkg Aszalt szilva (lédig) Étcsokis aszalt meggy - 10 dkg Aszalt paradicsom - 10 dkg Aszalt meggy (lédig) Aszalt paradicsomos pesto - 8 dkg Aszalt paradicsom fűszeres olajban - 21 dkg Aszalt szilvás szaloncukor - 2 db Aszalt csemege - 15 dkg Aszalt eper - 5 dkg Aszalt gyümölcsös szaloncukor - 1db Aszalt gyümölcs szívkosárka bonbonnal - 3 db Bio bodza csatni - 24 dkg Aszalt körtés szaloncukor - 2 db Aszalt barackos szaloncukor - 2 db Szaloncukor csomag - 20 dkg Prémium Rostos Szamócaszörp - 1 liter Meggylé - 5 l Aszalt meggyes szaloncukor - 2 db Aszaltgyümölcsös bonbon (szív) - 3 db