Rólunk

A NekedTerem hosszú évek alatt egy olyan életteret hozott létre a hazai kistermelőkkel, akikkel mai napig folyamatosan azon dolgozunk, hogy kiváló minőségű, tápanyagban gazdag finomságok kerülhessenek egyre több családhoz. A termelés mellett ezen gazdaságok alapértékei megegyeznek a mi vízióinkkal, elképzeléseinkkel: közösség, fenntarthatóság, edukáció. 

A NekedTeremet 2012-ben alapította Molnár Eszter azzal a céllal, hogy minőségi, friss, kistermelőktől származó zöldség, gyümölcshöz tudja juttatni a budapesti embereket még pedig úgy, hogy ne kelljen cipekedniük, sorban állniuk feleslegesen. Így az elsők között lépett be az élelmiszer webshopok világába, melyet éveken keresztül épített csapatával közösen.

2023. szeptember elsejével a Supp.li Kft. részévé vált a NekedTerem. Továbbra is megőrizzük egyedülálló alapjait, azokat a pilléreket, melyeket az elmúlt évek alatt a NekedTerem csapat épített fel, akik ezen túl is ugyanúgy megmaradnak és segítik a közös a fejlődést, meglévő és leendő vásárlók kiszolgálását. Számos innovációval készülünk annak érdekében, hogy minél egyszerűbb legyen vásárolni, és még több hazai finomságot tudjunk eljuttatni a családokhoz.

Továbbra is az a célunk, hogy egy olyan közösség legyen a NekedTerem, ahol hazai alapanyagokhoz, kiváló minőségű, valódi termelői készítményekhez juthat hozzá egyre szélesebb vásárlói réteg.

Szeretnénk, ha a vásárlóink tisztán látnák, hogy a termelői termék miben tér el, mitől értékesebb a hozzá hasonló nagyüzemi verziónál. Amellett, hogy ezek a családi gazdaságok többnyire maguk termelik a terményeket, szívvel-lélekkel azon dolgoznak, hogy olyan ízeket teremtsenek asztalunkra, melyeket régen, nagyszüleink konyhájában élvezhettünk. A termelői termékek olykor  drágábbak, mint nagyüzemi alternatíváik, cserében viszont kiváló alapanyagokból készülnek, tápanyagban gazdagabbak, többségük  nem tartalmaz mesterséges ízfokozót, sem pedig tartósítószereket. 

Szeretnénk, ha velünk tartanál és együtt építenénk tovább ezt a közösséget! Köszönjük, hogy termelői termékeket választasz a családi asztalra, támogatva ezzel egyre több hazai, kisüzemi vállalkozást.