Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Ha ma rendelsz péntek-re már ki is tudjuk szállítani!

Rólunk

Kik vagyunk?

Céget alapítottunk, mert szeretnénk a hozzánk hasonló, minőségi alapanyagokat szerető embereket friss, jó minőségű, kistermelőktől származó zöldséggel-gyümölccsel kiszolgálni. Fontosnak tartjuk, hogy az áru friss, tápanyagban gazdag legyen, emellett szeretnénk megszabadítani vásárolóinkat a felesleges élelmiszerszállítástól, cipekedéstől, és a túlzott, sokszor fölösleges csomagolást sem favorizáljuk.

Személyes, megbízható, barátságos szolgáltatásra törekszünk. Szeretnénk, hogy minél közvetlenebb kapcsolat alakulhasson ki a termelők és a vásárlók között.

Doboz összeállításunkban igyekeztünk a számodra legjobb árat megcélozni, természetesen a kiegészítő termékek vásárlásakor is tapasztalhatod, hogy áraink korrektek. Emellett bízunk benne, hogy hozzánk hasonlóan te is kényelmesnek találod azt, hogy végre nem te mész a piacra, hanem az jön hozzád.

Olyan kisgazdaságokkal működünk együtt, akik kíméletes eljárással gondozzák terményeiket. Alapos munkával és odafigyeléssel olyan speciális kritériumrendszert alakítottunk ki, melynek köszönhetően csak a legjobb termelők termékei kerülnek az asztalodra, ráadásul termelőinkkel a lehető legközvetlenebb kapcsolatot alakítjuk ki, melynek eredményeként termékeik megvásárlása és értékesítése a lehető legzökkenőmentesebben, mindkét fél számára kedvezően, tisztességesen zajlik.

Kis csapatunk termelői háttér nélkül, de sok lelkesedéssel dolgozik azon, hogy valódi, értékes, vitamindús termékeket varázsoljunk minél több család asztalára. Egyetértettünk abban, hogy mindegyikünknek hiányoznak gyermekkorunk hazai ízei, a dús levű őszibarack, az édes kajszi, a harsogó paradicsom, paprika, az almaízű alma, a körteízű körte, a gyümölcsízű gyümölcs és a zöldség ízű zöldség.

Napjaink felpörgetett ritmusában nincs idő semmire: rohanunk a szupermarketbe, majd a megpakolt kosárral haza. Egyre több a hazaszállított tömegcikk, az olyan messzi földről érkezett egzotikus falat, amelynek nem élvezzük az ízét és nem is szívesen tesszük az asztalra.

Vajon tudják-e gyerekeink, hogy a magyar földben termett sok-sok gyümölcs és zöldség milyen ízű? Joggal vetődik fel a kérdés, hogy vajon lesz-e lehetőségük utódainknak is megízlelni ezeket, hiszen napjainkban nem nagyon támogatjuk vásárlással a hazai kistermelőket és a kézműves módszerekkel előállított minőségi magyar termékeket.

Célunk, hogy takarékoskodjunk az idővel - mindannyiunk idejével. Ha rajtunk múlik, nem lesz több loholás a szupermarketbe, minden finomság házhoz jön!

Mivel szeretnénk, hogy az alapanyagok - zöldségek, gyümölcsök - felhasználása egyszerűbb legyen, ezért minden héten ajánlunk néhány olyan receptet, amelyet a tőlünk rendelt termékekből könnyedén elkészíthetsz.

Oldalunk célja, hogy egy olyan vásárlói közösséget építsünk, melynek segítségével – a közösség és a vásárlóerő növekedésével - a beszerzések idővel egyre olcsóbbá váljanak. A közösség előnye, hogy nyitottak vagyunk minden építő javaslatra, igyekszünk igazodni a család szokásaihoz, valamint szeretnénk igazán rugalmasan kiszolgálni a különböző igényeket.