Kérdésed van? Hívj minket +36204227555
Következő szállítás(ok):2023. 12. 08.(péntek),
2023. 12. 09.(szombat), 2023. 12. 12.(kedd),
2023. 12. 13.(szerda)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2023. 12. 08.(péntek), 2023. 12. 09.(szombat), 2023. 12. 12.(kedd), 2023. 12. 13.(szerda)
 • bio
 • cukormentes
 • Díjnyertes
 • Fenntartható csomagolás
 • gluténmentes
 • Hozzátáplálás
 • Karácsony
 • laktózmentes
 • paleo
 • vegán
 • vegyszermentes
 • akciós
 • új

Rólunk

Miért csináljuk?

Céget alapítottunk, mert szeretnénk a hozzánk hasonló, minőségi alapanyagokat szerető embereket friss, jó minőségű, kistermelőktől származó zöldséggel-gyümölccsel kiszolgálni. Fontosnak tartjuk, hogy az áru friss, tápanyagban gazdag legyen, emellett szeretnénk megszabadítani vásárolóinkat a felesleges élelmiszerszállítástól, cipekedéstől, és a túlzott, sokszor fölösleges csomagolást sem favorizáljuk.

Mi a célunk? 

Személyes, megbízható, barátságos szolgáltatásra törekszünk. Szeretnénk, hogy minél közvetlenebb kapcsolat alakulhasson ki a termelők és a vásárlók között.

Doboz összeállításunkban igyekeztünk a számodra legjobb árat megcélozni, természetesen a kiegészítő termékek vásárlásakor is tapasztalhatod, hogy áraink korrektek. Emellett bízunk benne, hogy hozzánk hasonlóan te is kényelmesnek találod azt, hogy végre nem te mész a piacra, hanem az jön hozzád.

Kikkel működünk együtt? 

Olyan kisgazdaságokkal működünk együtt, akik kíméletes eljárással gondozzák terményeiket. Alapos munkával és odafigyeléssel olyan speciális kritériumrendszert alakítottunk ki, melynek köszönhetően csak a legjobb termelők termékei kerülnek az asztalodra, ráadásul termelőinkkel a lehető legközvetlenebb kapcsolatot alakítjuk ki, melynek eredményeként termékeik megvásárlása és értékesítése a lehető legzökkenőmentesebben, mindkét fél számára kedvezően, tisztességesen zajlik.

Mitől egyedülálló a NekedTerem?

Kis csapatunk termelői háttér nélkül, de sok lelkesedéssel dolgozik azon, hogy valódi, értékes, vitamindús termékeket varázsoljunk minél több család asztalára. Egyetértettünk abban, hogy mindegyikünknek hiányoznak gyermekkorunk hazai ízei, a dús levű őszibarack, az édes kajszi, a harsogó paradicsom, paprika, az almaízű alma, a körteízű körte, a gyümölcsízű gyümölcs és a zöldség ízű zöldség.

Napjaink felpörgetett ritmusában nincs idő semmire: rohanunk a szupermarketbe, majd a megpakolt kosárral haza. Egyre több a hazaszállított tömegcikk, az olyan messzi földről érkezett egzotikus falat, amelynek nem élvezzük az ízét és nem is szívesen tesszük az asztalra.

Vajon tudják-e gyerekeink, hogy a magyar földben termett sok-sok gyümölcs és zöldség milyen ízű? Joggal vetődik fel a kérdés, hogy vajon lesz-e lehetőségük utódainknak is megízlelni ezeket, hiszen napjainkban nem nagyon támogatjuk vásárlással a hazai kistermelőket és a kézműves módszerekkel előállított minőségi magyar termékeket.

Célunk, hogy takarékoskodjunk az idővel - mindannyiunk idejével. Ha rajtunk múlik, nem lesz több loholás a szupermarketbe, minden finomság házhoz jön!

Mivel szeretnénk, hogy az alapanyagok - zöldségek, gyümölcsök - felhasználása egyszerűbb legyen, ezért minden héten ajánlunk néhány olyan receptet, amelyet a tőlünk rendelt termékekből könnyedén elkészíthetsz.

Oldalunk célja, hogy egy olyan vásárlói közösséget építsünk, melynek segítségével – a közösség és a vásárlóerő növekedésével - a beszerzések idővel egyre olcsóbbá váljanak. A közösség előnye, hogy nyitottak vagyunk minden építő javaslatra, igyekszünk igazodni a család szokásaihoz, valamint szeretnénk igazán rugalmasan kiszolgálni a különböző igényeket.