Irodai gyümölcsszállítás cégeknek

szezonális friss gyümölcsök

országos kiszállítás

100%-os minőségi garancia

Környezetbarát

-1%

Részletek
10545 Ft

10400 Ft

db

Környezetbarát

-5%

Részletek
14527 Ft

13800 Ft

db

Egyedi ajánlat Önnek

Miért érdemes a dolgozóknak gyümölcsöt rendelni?

Egyre több cég számár a fontos a dolgozók fizikai és lelki egészsége, ennek javítása és fenntartása érdekében érdemes bevezetni gyümölcsnapot. A gyümölcs egy remek gesztus, amit értékelnek és együtt fogyasztanak el a dolgozók, ez által csapatépítő eszköz is.
A gyümölcs ugyan nem olcsó, de sokkal olcsóbb, mint a munkából kiesett dolgozót pótolni. Fejenként pár száz forintból elégedetté teheti dolgozóit, ráasásul megelőzheti a betegségeket.
 

Miért tőlünk?

A Nekedterem.hu felkészült és rutinos logisztikai feladatok megoldásában. Tudunk több telephelyre szállítani, azon belül is emeletenként vagy épületenként külön csomagolni mennyiségeket a dolgozók számának megfelelően. 
Megoldjuk azt is, hogy fejenként kiporciózva, papírzacskóba kapják meg a kollégák a gyümölcs adagjukat.
A gyümölcsöket, zöldségeket mosottan, sőt pucolva, szeletelve is tudjuk szállítani.
 

Mennyi gyümölcsöt rendeljek?

A mennyiséget tekintve, tipikusan két írány van. Az egyik, hogy kg-ra kérik a gyümölcsöket, a másik, hogy fejenként darabszám szerint (pl. mindenkinek jár 3 db. gyümölcs) számoljuk a gyümölcsöt. Mind a két esetben fajtánként külön rekeszben érkezik a gyümölcs, csak az utóbbi verziónál nem fordulhat elő, hogy nem jut valakinek az egyik fajta gyümölcsből. Álalában 2-4 darab, azaz 50dkg-1kg közötti mennyiséget rendelnek dolgozónként a cégek. Azt tudom mondani, hogy a nagyobb mennyiség is elfogy, de érdemes kipróbálni és ezt bármikor lehet változtatni (inkább felfelé :-)).
 
Arra is van lehetőség, hogy adagonként, fejenként csomagoljuk a gyümölcsöket papirzacskóba (pl. 1 alma, 1 körte, 1 banán), ebben az esetben plusz csomagolási díjat számolunk fel.
 
Van olyan cég, ahol egy fix keretösszeg áll rendelkezésre és ott ehhez alkalmazkodunk, de van ahol az összeg változik, viszont a mennyiség fix, sőt olyanra is van példa, hogy az összeg és a mennyiség is fix (ebben az esetben igyekszünk előre meghatározni egy olyan összeget, amelybe biztos belefér a pl. 75 dkg gyümölcs, ami minimum 3 darab különböző fajta). 
 
Kiegészítőként érdemes 100%-os préselt gyümölcslevet és aszalványokat, magokat rendelni, hogy változatosabb legyen a gyümölcsnap.
 

Mennyibe kerül a gyümölcs?

 
A legegyszerübb eset, hogy csak almát kérnek, mondjuk két fajtát, dolgozónként 2 darabot. Ez nagyságrendileg fejenként 200 forint költséget jelent. Az ideális azonban a minimum 3 fajta gyümölcs, ami kb. 75 dkg-ot jelent és a gyümölcsök árát figyelembe véve fejenként kb. 400 forint körüli összeggel érdemes kalkulálni. A weboldalon összeállítottunk egy dobozt, amely 3 darab gyümölcsöt tartalmaz 100 főre kedvezménnyel.

Milyen minőséget kapunk és melyik nap szállítanak?

 
Elsősorban hazai és szezonális gyümölcsökkel dolgozunk, mindig első osztályú minőséget garantálunk és cseréljük a gyümölcsöt kifogás esetén. Nagyobb cégek esetében be tudunk tenni déli gyümölcsöt is a téli időszakban, amennyiben erre van igény. 
  
Budapesten a kiszállítás keddi és/vagy pénteki napon történik a délelötti órákban. Amennyiben nem felel meg a kedd, akkor keressen minket és egyeztetünk.
 

Milyen csomagolásban érkezik a gyümölcs? 

Műanyag rekeszekkel dolgozunk, amelyeket cserélünk minden szállításkor, tehát ebbe nem kell beruházni. Fontos tudni, hogy a gyümölcsöket tudjuk úgy csomagolni, hogy szintenként, konyhánként vagy részlegenként, dolgozószám szerint osztjuk szét. 

Fizetési módok

Cégként be tudunk állítani 8, 15 és 30 napos átutalással fizetendő számlázást. Ezt kérem, jelezze első megrendeléskor.