Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2022. 01. 21.(péntek),
2022. 01. 22.(szombat)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2022. 01. 21.(péntek), 2022. 01. 22.(szombat)
  • bio
  • cukormentes
  • gluténmentes
  • laktózmentes
  • paleo
  • vegán
  • vegyszermentes
  • akciós
  • új

Szállítási díjak és infok

Nézd meg, hogy mennyiért szállítunk a környékedre

 

 
Szállítási költség: 660,-
I. kerület, II. kerület III. kerület, V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület
 
Szállítási költség: 750,-
IV. kerület, X. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXII. kerület, Budakalász, Üröm
 
Szállítási költség: 890,-
XVII. kerület, XVIII. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület, Törökbálint, Pilisborosjenő, Solymár, Remeteszőlős, Budakeszi, Nagykovácsi, Érd, Budaörs, Diósd, Szentendre, Pomáz
 
Szállítási költség: 1440,-
Páty, Budajenő, Telki, Piliscsaba, Pilisvörösvár, Pilisszentiván, Biatorbágy, Ecser, Dunakeszi, Herceghalom, Szigetszentmiklós, Üllő, Vecsés
 
Azonnali kiszállítás: 1500,- forint Budapest és környékén
 
CSOMAGPONTRA SZÁLLÍTÁS ÉS VIDÉKI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
 
A rendelések beérkezét minden nap ellenőrizzük és hetente többször adunk fel csomagot. A kiszállítás az alvállalkozó futárszolgálattól függ.
 
Csomagautomatába általában a feladást követő napon bekerül a rendelésed, amelyről értesítést is kapsz és a csomag státuszát nyomon tudod követni a Foxpost weboldalán. Figyelj arra, hogy a Foxpost megad egy pontos időpontot, ameddig tárolja csomagodat az automatában. Fontos, hogy addig az időpontig vedd át a megrendelésed, különben a csomagod visszaküldésre kerül. Ez tapasztalatunk szerint, több hét is lehet. Ha kéred a csomagod újraküdését, ez ismét a Te költséged lesz.
 
Szállítási díj: 870 Ft
 
Vidéki házhozszállítás esetén a feladást követő második munkanapon számíthatsz a csomagod érkezésére. Szintén kapsz értesítést erről, sőt telefonon is jelentkezni fog a kiszállító, ha nem tud elérni. Kérlek, figyelj arra, hogy a csomag átvétele a Te felelősséged.  Csomagodat hétfőn és csütörtökön készítjük össze és ezen a napon is kerül feladásra. Hétvégi napokon a kiszállítás szünetel.
 
Szállítási díj:
 
0-10 kg között 1990 Ft
10-15 kg között 2390 Ft
15 kg felett 2890 Ft
 

Milyen időpontban számíthatok a kiszállításra? 

 
BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN:
A jelenlegi helyzetre való tekintettel kedden, szerdán és pénteken, szombaton egész nap szállítunk. Megrendeléskor beállíthatsz idő intervallumot, sőt a megjegyzésbe beírhatsz még közelebbi időpontot, amikor kéred a kiszállítást. Igyekszünk mindig ehhez alkalmazkodni, ez 90%-ban sikerül, a végső időpont vállalásunkról mindig küldünk egy visszaigazolást a kiszállítást megelőző nap délutánján.  Általában bizonyos területekre ugyanabban az időintervallumban megyünk. Kérlek, vedd figyelembe, hogy nem tudunk teljesen pontos időpontot mondani, hogy mikor érünk hozzád. Igyekszünk úgy összeállítani a kiszállítást, hogy gazdaságos legyen és ne terheljük felesleges plusz körökkel a környezetet. A szállítás időpontját pontosan megadjuk emailben a kiszállítást megelöző napon délután. Ha a megadott időpont nem felel meg neked, akkor kérjük jelezd a kiszállítónak és megpróbálunk megoldást találni.

Előre fizetés esetén nem szükséges otthon tartózkodnod, csak mondj egy biztonságos helyet: szomszéd, garázs, beugró, lépcsőház stb.- ahol otthagyhatjuk a dobozodat és te később megtalálod a megrendelt termékeket. Nem csak otthonra, hanem munkahelyedre is kérheted a szállítást. A további részleteket írd meg nekünk a megjegyzés rovatban.