Kérdésed van? Hívj minket +36204227555
Következő szállítás(ok):2023. 12. 08.(péntek),
2023. 12. 09.(szombat), 2023. 12. 12.(kedd),
2023. 12. 13.(szerda)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2023. 12. 08.(péntek), 2023. 12. 09.(szombat), 2023. 12. 12.(kedd), 2023. 12. 13.(szerda)
 • bio
 • cukormentes
 • Díjnyertes
 • Fenntartható csomagolás
 • gluténmentes
 • Hozzátáplálás
 • Karácsony
 • laktózmentes
 • paleo
 • vegán
 • vegyszermentes
 • akciós
 • új

Szállítási díjak és infok

Nézd meg, hogy mennyiért szállítunk a környékedre

 

 Szállítási költség: 1180,-

I. kerület, II. kerület III. kerület, IV. kerület,  V. kerület, VI. kerület, VII. kerület, VIII. kerület, IX. kerület, X. kerület, XI. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XV. kerület, XVI. kerület, XIX. kerület, XX. kerület, XXII. kerület, Budakalász, Üröm
 
 
Szállítási költség: 1490,-
XVII. kerület, XVIII. kerület, XXI. kerület, XXIII. kerület, Budakeszi, Budaörs, Diósd, Nagykovácsi, Pilisborosjenő, Pomáz, Remeteszőlős, Solymár, Szentendre, Törökbálint
 
 
Szállítási költség: 2590,-
Biatorbágy, Budajenő,  Dunakeszi, Érd, Herceghalom, Páty, Piliscsaba, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Tárnok, Telki, Vecsés
 
 
Egyes időponti sávok a terheltség miatt az adott kerületre vonatkozó szállítási költség kiegészül egy kompenzációval:
 
6-9 óra között  
9-12 óra között 
12-15 óra között
15-20 óra között 300 Ft
Bármikor jó 
19000 Ft kosár érték felett ingyenes
 
Azonnali kiszállítás: 2220,- forint Budapest és környékén 
 
Ha boltunk közelében laksz a Wolton is elérsz minket és reggel 8-18 óra között tudsz rendelni tőlünk.
 
CSOMAGPONTRA SZÁLLÍTÁS ÉS VIDÉKI HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
 
A rendelések beérkezését minden nap ellenőrizzük és hetente hétfőn, csütörtökön adunk fel csomagot. A kiszállítás az alvállalkozó futárszolgálattól függ.
 
Csomagautomatába általában a feladást követő napon bekerül a rendelésed, amelyről értesítést is kapsz és a csomag státuszát nyomon tudod követni a Foxpost weboldalán. Figyelj arra, hogy a Foxpost megad egy pontos időpontot, ameddig tárolja csomagodat az automatában. Fontos, hogy addig az időpontig vedd át a megrendelésed, különben a csomagod visszaküldésre kerül. Ez tapasztalatunk szerint, több hét is lehet. Ha kéred a csomagod újraküdését, ez ismét a Te költséged lesz. Egyes esetekben, ha a csomagautomata túlterhelt pár nap csúszással kerülhet a boxba a rendelésed.
 
Szállítási díj: 1190 Ft
 
Vidéki házhozszállítás esetén a feladást követő második munkanapon számíthatsz a csomagod érkezésére. Szintén kapsz értesítést erről, sőt telefonon is jelentkezni fog a kiszállító, ha nem tud elérni. Kérlek, figyelj arra, hogy a csomag átvétele a Te felelősséged.  Csomagodat hétfőn és csütörtökön készítjük össze és ezen a napon is kerül feladásra. Hétvégi napokon a kiszállítás szünetel.
 
Szállítási díj:
 
0-10 kg között 1990 Ft
10-15 kg között 2390 Ft
15 kg felett 3200 Ft
 

Milyen időpontban számíthatok a kiszállításra? 

 
BUDAPESTEN ÉS KÖRNYÉKÉN:
A jelenlegi helyzetre való tekintettel kedden, szerdán és pénteken, szombaton egész nap szállítunk. Megrendeléskor beállíthatsz idő intervallumot, sőt a megjegyzésbe beírhatsz még közelebbi időpontot, amikor kéred a kiszállítást. Igyekszünk mindig ehhez alkalmazkodni, ez 90%-ban sikerül, a végső időpont vállalásunkról mindig küldünk egy visszaigazolást a kiszállítást megelőző nap délutánján.  Általában bizonyos területekre ugyanabban az időintervallumban megyünk. Kérlek, vedd figyelembe, hogy nem tudunk teljesen pontos időpontot mondani, hogy mikor érünk hozzád. Igyekszünk úgy összeállítani a kiszállítást, hogy gazdaságos legyen és ne terheljük felesleges plusz körökkel a környezetet. A szállítás időpontját pontosan megadjuk emailben a kiszállítást megelöző napon délután. Ha a megadott időpont nem felel meg neked, akkor kérjük jelezd a kiszállítónak és megpróbálunk megoldást találni.

Előre fizetés esetén nem szükséges otthon tartózkodnod, csak mondj egy biztonságos helyet: szomszéd, garázs, beugró, lépcsőház stb.- ahol otthagyhatjuk a dobozodat és te később megtalálod a megrendelt termékeket. Nem csak otthonra, hanem munkahelyedre is kérheted a szállítást. A további részleteket írd meg nekünk a megjegyzés rovatban.