Vélemények

Bardócz Melinda

Én személy szerint nagyon elégedett vagyok a Stelcz füstölt kolbásszal, amit rendeltem tőletek, életemben nem ettem még ilyen finom kolbászt (talán csak 25 évvel ezelőtt Erdélyben, gyerekkoromban, a székelylakta Kovásznai településen, disznóvágások alkalmával)!

Vitéz Rebeka

Szép napot!

Nagyon szépen köszönöm a kedves, türelmes, megoldás orientált hozzáállásotokat a tegnapi kiszállítással kapcsolatosan.

Magyarországon még nem tapasztaltam ilyen hozzáállást , örülök, hogy ilyen is van.

Szép napot Nektek!


Vitéz Rebeka a VII. utcából

Mezei Elmira

Pár éve kezdtem rendelni a nekedterem.hu oldalról. Számomra azért nagyon praktikus, mert nem csak zöldséget, hanem mindenféle élelmiszer kategóriát tartanak, jó minőségű, hazai kistermelőktől, biogazdáktól, termelői közösségektől. Szezonálisan mindig a legjobb minőségű termények bukkannak fel náluk, ami nálam a konyha alapját képezi. Szakácskönyv íráskor például kincset ér, hogy nem kell sokfelé szaladgálnom és cipelnem haza a tetemes mennyiségű alapanyagot.

Komáromi Andrea

Kedves NekedTerem Csapat,

Nagyon köszönöm a korrekt és remek kiszolgálást, mind a háttérnek, mind Gyulának, a szállítónak.
A megrendelt termékek gyönyörűek, maximális tiszteletem a termelőknek is.

Tóth Katalin

Hetek óta rendelünk. A húsok és a tejtermékek fenomenálisak. A zöldség, gyümölcs isteni, a kiszállítás pedig mindig pontos :)

Farkas Andrea

Most rendeltem először, kipróbálás céljából. Nagyon izgultam, hogy mik fognak érkezni. Szerencsére nem csalódtam. Megérkezett minden amit rendeltem, sőt még ajándékot is kaptam. Minden termék nagyon finom, ízletes. Biztos hogy máskor is fogok rendelni.

Balkányi Csilla

Ezen a héten rendeltem először tőletek és be kell, hogy valljam, hogy nagyon elégedett vagyok. A zöldségek és a gyümölcsök kiváló minőségűek. Látszik rajtuk, hogy minden friss. Öröm belenézni a hűtömbe. :) Így tovább!!!

Molnár Olga

Köszönöm, nagyon elégedett vagyok, a NekedTerem minden szempontból megfelelő! A webes vásárlásban szerzett némi tapasztalattal és négy-öt NekedTerem rendelés után sem találok kifogásolni valót, sem a felkínált termékekben, sem a kiszállított áruban. Külön értékelem a kiszámítható szervezést, az értelmes kommunikációt, a civilizált hangnemet. Gratulálok és további jó működést kívánok Önöknek.

Dobray Sarolta

...Számomra fontos, hogy egészséges, lehetőleg bio-, vagy kíméletes gazdaságból származó ételeket fogyasszon a család. A szombati piacra rohanás, cipelés, gyerek ordítás, izzadás, vagy éppen megfagyás helyett itt a csoda... csak pár kattintás a neten és itt terem a küszöbön minden ami szép, jó, egészséges, megbízható.

Sztanó Tamás

A főzésnél nagyon fontos az alapanyag gondos megválasztása és hogy szívvel-lélekkel csinálja az ember. Erre mindig odafigyelek az étteremben. Biztos vagyok benne, hogy aki kistermelő friss zöldségeit, gyümölcseit vásárolja, az nem fog csalódni; nem csak egészségesebb, de ízletesebb ételeket tud majd készíteni.

Csikós Mercédesz

Gyors és pontos szállítás, segítőkész futár! A zöldségek, gyümölcsök minősége és íze igazán kiváló!

MAGDÓ OLGA

Kedves NekedTerem,
ajándékként válogattam egy dobozra valót a felkínált termékek közül. Ma reggel a születésnapos átvette és igazán kellemes lett a meglepetés. Köszönöm szépen!

CSORDÁS ANDREA

Kedves NekedTerem!
Köszönet a finom, friss gyümölcsökért és zöldségekért. Isteni lekvárokat és finom lecsót készítünk belőlük évről évre. Ahogy már idén is. További sok sikert kívánok!

Timár Zsuzsanna

Kedves Nekedterem!!
Köszönöm a mai befőzésre kapott meggyet! Csodálatosan szép és finom gyümölcsöt kaptam! Isteni dzsem lett belőle! Télen majd gondolunk Rátok!!! Üdvözlettel: Timár Zsuzsa

Csaudinger Anna

Jó napot kívánok! Már rendeltem, s minden nagyon ízlett, amit kaptam. Ajánlom Másnak is, hiszen kell néha egy kis kényeztetés még az ízlelőkénknek is. Inkább kevesebb, de az legyen finom és ehető.

Szarka Emília

Már másodszor rendeltem Tőletek,és ismét nagyon meg vagyok elégedve a kapott áruval! Örülök,hogy van egy ilyen csapat,akiknek szintén fontos,hogy bio termékeket fogyasszunk! Köszönet érte! Sz.Emi