Gyula

BEMUTATKOZÁS A vállalkozásomról Bányai Péternek hívnak, 38 éves vagyok, gazdaságtudományi egyetemet végeztem és Gyulán (Magyarország, Békés megye) élek. Családom 1985 óta foglalkozik méhészkedéssel. Jelenleg 110 méhcsaládból áll az állományunk. 2005-ben tértünk át a biogazdálkodásra, melyet a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. felügyeli. Megtermelt mézünket feldolgozva külföldi partnereinknek értékesítjük, de idén szeretnénk vásárlói kapcsolatrendszerünket belföldi partnerrel bővíteni.

A méz minősége: A nemzetközileg leginkább elfogadott laboratóriumi vizsgálatokat a brémai (Németország) INTERTEK Food Services GmbH laboratóriumával végeztetjük. Magyarországon a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) önkéntes mintaadói vagyunk, és további vizsgálatokat végeztetünk a Szolnoki Növényvédőszermaradék-analitikai Laboratóriummal (Élelmiszerlánc– biztonsági Centrum Nonprofit Kft). A laborok működéséről és a vizsgálatról itt érdeklődhet: www.intertek.com ; www.nebih.gov.hu Az idei méz víztartalma: 17-18 %. 2020-as laboratóriumi jegyzőkönyveinket és a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által kiadott minősítő tanúsítványt, valamint a mézre vonatkozó minősítő tanúsítványt mellékletét küldjük.

A méz származása: A Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által nyomon követett, kizárólag Magyarország területén történő letelepedések során, vándorlással termeljük mézünket.

További termékek a termelőtől

bio
Származási hely:Magyarország

3390 Ft

7705 Ft /kilogramm

üveg

bio
Származási hely:Magyarország

5290 Ft

6613 Ft /kilogramm

üveg