Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2022. 05. 24.(kedd),
2022. 05. 25.(szerda), 2022. 05. 27.(péntek),
2022. 05. 28.(szombat)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2022. 05. 24.(kedd), 2022. 05. 25.(szerda), 2022. 05. 27.(péntek), 2022. 05. 28.(szombat)
  • bio
  • cukormentes
  • gluténmentes
  • laktózmentes
  • paleo
  • vegán
  • vegyszermentes
  • akciós
  • új
Galgahévíz
Egy galgahévízi, kis család biokertészetébe kalauzoljuk el Önt. Molnár Orsolyát kértük meg, hogy mutassa be családi kertészetüket;
"A szüleim 1997-ben kezdtek el az ökológiai gazdálkodás keretein belül tevékenykedni felhasználva a család, a magyar és a külföldi barátok tudását. Fő indok a legkisebb családtag betegsége volt. Emésztési rendellenességeire és asztmás tüneteire orvosok és természetgyógyászok radikális étrend módosítást javasoltak. Ekkor döntött úgy a család, hogy Viktort , csak és kizárólag vegyszermentes  élelmiszerekkel táplálják."
 
1995-ben miután Galgahévízre költözött a család, először saját ellátásukra termeltek, majd 1997-től fokozatosan eladásra is biztosítottak zöldségeket. A termelés folyamatos növekedésével együtt nőtt a kereslet termékeikre is, így született meg a döntés, hogy  az otthoni árusítás mellett, elsők között vegyenek részt a budapesti bio piacon.  Közel négy évvel ezelőtt elérték a piac nyújtotta kereteket és elindították harmadik értékesítési csatornát, a nagykereskedelmi részlegüket. Fejlődésük azóta is töretlen. Ennek záloga az általuk termelt bio zöldségek kiváló minősége és vevőik maximális elégedettsége.
 
"Az elmúlt időszakban csatlakozott hozzánk több családtagunk is, mind a termelés, mind a kereskedelem területén. Nagybátyám feleségével együtt már 8 éve ökológiai gazdálkodást folytat. Én és a párom az értékesítési oldalt erősítjük. Nálunk, Galgahévízen a "bio"termesztést jelenleg 2500m2 fóliában és szabad földön folytatjuk. A bio magokat édesanyám saját palántanevelőjében veti, majd nevelgeti a palántákat. Innen kerül kiültetésre a kertünkbe.
Két éve bővítésbe kezdtünk, hogy minél szélesebb választékot tudjunk vásárlóink számára biztosítani. Azóta már nemcsak saját termesztésű, illetve magyar, hanem külföldi bio zöldségek és gyümölcsök forgalmazásával is foglalkozunk. Megtalálhatóak nálunk a szezonális zöldségek és gyümölcsök, a környék biotermelőinek termékei, illetve a kiegészítésként külföldről behozott déli gyümölcsök."
 
A bio ellenőrzést Bionkontroll Hungária Nonprofit Kft végzi
 
Felir szám: AA0513289
 
forrás: http://solier-green.blogspot.com/2011/05/helyi-elelem-bemutatkozas-2-molnar.html
Weboldal:
Termékeink
Bio karalábé Bio alma - Golden  - édes Bio spenót Bio alma - Idared Bio burgonya - Balatoni rózsa Bio lilahagyma Bio cékla - új Bio alma - Relinda Bio burgonya - Sárga Bio batáta / édesburgonya Bio fokhagyma Bio sárgarépa Bio alma - Florina Bio vöröshagyma