Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2023. 02. 07.(kedd),
2023. 02. 08.(szerda), 2023. 02. 10.(péntek),
2023. 02. 11.(szombat)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2023. 02. 07.(kedd), 2023. 02. 08.(szerda), 2023. 02. 10.(péntek), 2023. 02. 11.(szombat)
 • bio
 • cukormentes
 • Díjnyertes
 • gluténmentes
 • laktózmentes
 • paleo
 • vegán
 • vegyszermentes
 • akciós
 • új
Zalaegerszeg

Mi a víziója egy magyar tulajdonú kisvállalkozásnak? Honnét jött az indíttatás a növényi alapanyagú, gluténmentes termékek készítésére? Miért épp Granet?

Víziónk, célunk, hogy az egészségtudatosan táplálkozni vágyó emberek számára olyan gluténmentes termékeket gyártsunk és hozzunk forgalomba, melyek magas beltartalmi értékkel bírnak, könnyen emészthetőek, fitt és gyógy-étrendhez is jól illeszthetőek.

Felgyorsult világban élünk. Sok környezeti inger, pörgés, tennivaló, stressz. Rendszertelen időpontban étkezés, gyorsan valamit. Kevés rosttartalom. Glutén, tartósítószerek. Pedig a stressz, a feszültség megterheli a szervezetet, a gyomrot, a bélrendszert. Nem jó folyamatok indulnak el. Életmódváltással, rendszeres étkezéssel, tornával vagy jógával, az ételek helyes megválogatásával sokat segíthetünk magunknak, szervezetünknek. Fogyasszunk sok gyümölcsöt, zöldséget. Sokszor jól esik a meleg étel, egy teljesebb étkezés érzetét adja.

A szakirodalom 3 lugósító gabonát ismer. Hajdina, köles, amaránt. Mindegyik a gyomor és a bélrendszer barátja. Rostokkal teli, magas fehérjetartalmú alapanyagok. A gyártás során nagyon odafigyelünk a minőségre, tisztaságra. Bio minősítéssel rendelkező hajdinát, kölest vásárolunk. Minden alapanyagunk gluténmentes certifikációval rendelkezik. Sok jót olvahatunk a gluténmentes, vagy a csökkentett glutén melletti táplálkozás előnyeiről. Amennyiben megfelelően táplálkozunk, a bélrendszer kedvére teszünk, akkor nem puffadunk, nem „szívja le” az agyat az emésztés terhe, hanem frissek, energiával teltek, gyors gondolkodásúak, aktívak leszünk. Ezért jó a magas rost-, és a lassan felszívódó szénhidrát tartalom.

Granet egy hazánkban őshonos fafajta neve. Az őshonos fák rezisztensek, ellenállóak betegségekkel szemben, finomak, és magas beltartalmi értékekkel rendelkező termést hoznak. Számunkra a Granet szó ezt az értéket jelenti. A golden szó a minőséget jelöli.

A Golden Granet így született. Életmódváltás, odafigyelés arra, hogy amikor nincs sok időnk, akkor is meleg, egészséges, tartósítószer mentes étel legyen az asztalon, legyen finom, és fogyasztása után érezzük aktívnak, energikusnak magunkat.

Jó étvágyat, egészséget, fittséget kívánunk!

Weboldal:
Termékeink
Köleses kenyér - 250 vg Füstölt ízű növényi készítmény 250g Granet pogácsa füstölt vegán sajttal (2db) - 140 g Napraforgómagos - snidlinges mini zsemle - 180 g/ 6 db Kakaós sütemény - 300 g Narancsos-banános sütemény - 240 g Chia magos mini zsemle - 180 g/ 6 db Mozzarella ízű pizzafeltét-250g Kakaós muffin - 70 g Golden muffin - 70 g Picurka keksz Köleses Párna 160 g Chia csoki csók jóddal - 75 g Köleses mini zsemle - 4 db