keresés profil info
irsz.:
Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok): 2019. 08. 23.(péntek)
Budapest

Gál Zsolt mesterszakács vagyok.

Elismert szakmai múltam és tapasztalatom alapján, különleges, nem szokványos termékek készítésébe fogtam. Termékeim az egészséges táplálkozás jegyében készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges adalékokat, tartósítószert, nagyipari “mérgeket”. Különleges összetételű és ízvilágú grill kolbászaink juhbélbe töltve, sous-vide technológiával készülnek.

Weboldal:
Termékeink
Rozmaringos kacsacomb sous-vide - 2 comb egy csomagban - 0,5 kg Sous vide gyömbéres karotta köret - kb. 25 dkg Vargányás kacsakolbász árpagyönggyel - kb. 0,5 kg Cézár csirkemell  kocka - kb. 50 dkg Fokhagymás rakott dagadó reggeliző - kb. 15-20 dkg Kolbászhússal töltött császár szeletelt sous-vide - kb. 20 dkg Sous vide grill zöldség köret - kb. 25 dkg Felvidéki juhtúrós grill kolbász Párolt kevert indián rizs - 250 G Zöldhagymás édesburgonya köret - kb. 25 dkg Mediterrán csirkemell  - 2 db Mézes vörösborban pácolt sertés szűz sous vide  - kb. 48 dkg Csevapcsicsa - 5 nyárs Konfitált tépett sertés (pulled pork) - kb. 0,5 kg Oldalas kotlett mozzarellával Citromos bajor szárnyas grill kolbász - kb. 50 dkg Kacsamell médium sous-vide - kb. 50-60 dkg Sertés karaj - 2 db szeletelt Magyaros grillkolbász sous vide -  kb. 50 dkg Falusi csirkemell steak sous-vide- kb. 34-39 dkg Malac terrine sous vide  - kb. 20 dkg Felezett grillcsirke -sous vide