Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2022. 05. 24.(kedd),
2022. 05. 25.(szerda), 2022. 05. 27.(péntek),
2022. 05. 28.(szombat)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2022. 05. 24.(kedd), 2022. 05. 25.(szerda), 2022. 05. 27.(péntek), 2022. 05. 28.(szombat)
  • bio
  • cukormentes
  • gluténmentes
  • laktózmentes
  • paleo
  • vegán
  • vegyszermentes
  • akciós
  • új
Kisláng

Gál Zsolt mesterszakács vagyok.

Elismert szakmai múltam és tapasztalatom alapján, különleges, nem szokványos termékek készítésébe fogtam. Termékeim az egészséges táplálkozás jegyében készülnek. Nem tartalmaznak mesterséges adalékokat, tartósítószert, nagyipari “mérgeket”. Különleges összetételű és ízvilágú grill kolbászaink juhbélbe töltve, sous-vide technológiával készülnek.

Felir szám: AA5573651

Weboldal:
Termékeink
Narancsos kacsacomb sous-vide - 2 comb egy csomagban - 0,65 kg Stefánia vagdalt - 450 g  Grill zöldség köret (sous vide) - 500 g Magyaros grillkolbász sous vide - 500 g Cézár csirkemell  kocka - 500 g Csirkemell paprikapehely kéregben -320-340 g Marha mediterrán grill kolbász sous-vide - kb. 50 dkg Fokhagymás parajfőzelék - 500 g Cajun szűz steak sous vide - 500 g Fokhagymás oldalas sous vide - kb. 1 kg Sörben pácolt tarja steak sous vide - 750 g Fűszeres tépett marha - 500 g Steak burgonya petrezselymes vajjal - 500 g Tárkonyos szárnyas levesragu alap - kb. 0,5 kg Előpirított csirkemell - 300 g Aszalt gyümölcsös sous vide pulykarolád - 500 g Rozmaringos kacsacomb sous-vide - 650 g Fűszeres kelbimbó - 500 g Konfitált Libamell - kb.0,5 kg Rosé kacsamell - 50-75 dkg Felvidéki juhtúrós grill kolbász - 450 g Mediterrán mustár - 37 dkg Gourmet kacsamáj pástétom - 200 g Mézes-balzsamos sült cékla - 25 dkg Falusi csirkemell steak (sous-vide) - 320-340 g Mézes vörösborban pácolt sertésszűz sous vide  - 480 g Házi füstölésű lazac steak sous vide - 150-190 g Vargányás mustár kakukkfűvel - 37 dkg Rozmaringos mustár zöldborssal - 37 dkg Dél-olasz / Rokfortos  csirkemell rolád (sous vide) - 500 g Barbeque oldalas létra - 1kg Zöldhagymás édesburgonya köret - 500 g Mustáros - hagymás sertés karajfilé-  2 szelet/ 500 g Szoljanka orosz mustár - 37 dkg Brokkoli rózsa sous vide - 500 g Magyaros csirkecomb sous vide - kb. 1,4 kg (4 db) Kacsaburger sous vide (4 húspogácsa) Mediterrán csirkemell mozzarellával  - 2 db