
Származási hely: Magyarország
Sous-vide göngyölt császár(porchetta) kb. 400-500 g
4860 Ft
csomag
csomag
A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Mivel az eljárás során nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz- és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama, és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Felhasználás: A göngyölt hús olasz verziója a porchetta, fűszerzöldekkel feltekert császárhús, a sous-vide-nak köszönhetően nem kell éjszakától nappalig sütnőd. Pár perc kéreg sütést követően is egy szaftos hús kerül a tányérra. Tökéletes köret mellé a batátapüré, karfiolpüré ízlés szerint fűszerezve. Próbáld ki chutney-val!
Tárolás: Hűtve tárold.
Hozzátáplálás: 2-3 éves kortól bevezethető a gyermekek étrendjébe, figyelembe véve, hogy a hús jól átsült és puha legyen.
sertés császár só, bors , fokhagyma, rozmaring