Származási hely: Magyarország
Hússzabóság - Sous-vide göngyölt császár(porchetta) kb. 400-500 g
4290 Ft
3861 Ft
csomag
csomag
Sous vide-olás mára már egyre inkább elterjedt techonlógia, de ha még nem hallottál róla akkor a következő sorokban röviden megismertetjük veled. A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Az eljárás során, mivel nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz-és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
A göngyölt hús olasz verziója a porchetta, fűszerzöldekkel feltekert császárhús, a sous-vide-lásnak köszönhetően nem kell éjszakától nappalig sütnőd. Pár perc kéreg sütést követően is egy szaftos hús kerül a tányérra. Tökéletes köret mellé a batátapüré, karfiolpüré ízlés szerint fűszerezve.
Nettó tömeg: kb. 400-500 g
sertés császár só, bors , fokhagyma, rozmaring