
Származási hely: Magyarország
Sous-vide csirkecomb (alsó, felső) kb. 400-500 g
1950 Ft
csomag
csomag
A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Mivel az eljárás során nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz- és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama, és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Felhasználás: Válassz mellé friss zöldségeket, készíthetsz köretként salátát, sütőben sült fűszeres batátát, rizst vagy krumplipürét.
Tárolás: Hűtést igényel.
Hozzátáplálás: 1 éves kortól bevezethető a gyermekek étrendjébe, mivel a sous-vide eljárásnak köszönhetően a hús puha és könnyen emészthető.
csirkecomb, só, bors, fokhagyma