Származási hely: Magyarország
Hússzabóság - Sous-vide báránygerinc - kb. 400-500 g
13790 Ft
csomag
csomag
Sous vide-olás mára már egyre inkább elterjedt techonlógia, de ha még nem hallottál róla akkor a következő sorokban röviden megismertetjük veled. A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Az eljárás során, mivel nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz-és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Báránygerinc általában a Húsvéti asztal éke, de egész évben igazán ízletes étel nemcsak grillen, de serpenyőben sütve is igazán szaftos hús. Készíts mellé hazai zöldségekből salátát vagy köretet.
Nettó tömeg: kb. 400-500 g
bárány gerinc, só, bors , fokhagyma, rozmaring