
Származási hely: Magyarország
Sous-vide mangalica karaj - kb. 400-500 g
4860 Ft
csomag
csomag
A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Mivel az eljárás során nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz- és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama, és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Felhasználás: Rádobhatod a grillre vagy a serpenyőbe, ha kérgesre sütötted tálalhatod is. Illik hozzá az almás-diós saláta, zöldborsó püré, grillezett zöldségek, sült burgonya, és a köményes párolt káposzta.
Tárolás: Hűtve tárold.
Hozzátáplálás: 2-3 éves kortól bevezethető a gyermekek étrendjébe, mivel a mangalica hús zsírosabb.
mangalica karaj, só, bors , fokhagyma