
Származási hely: Magyarország
Sous-vide csirkeszárny kb. 400-500 g
1990 Ft
csomag
csomag
A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Mivel az eljárás során nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz- és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama, és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Felhasználás: Készíts mellé egy kis mártogatós szószt, süss mellé burgonyát, és edd coleslaw salátával. Jól passzolnak hozzá a friss saláták vagy a krumplipüré is.
Tárolás: Hűtve tárold.
Hozzátáplálás: 1-2 éves kortól vezethető be a gyermekek étrendjébe, a csontok gondos eltávolítását követően.
csirkeszárny, só, barna cukor, füstölt fűszerpaprika, fokhagyma, vöröshagyma, színes borskeverék, köménymag, koriandermag, MUSTÁRMAG, cayenne bors