
Származási hely: Magyarország
Sous-vide bárány lapocka kb. 400-500 g
8990 Ft
csomag
csomag
A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Az eljárás során, mivel nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz- és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama, és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Felhasználás: A báránylapocka közkedvelt étel Húsvétkor ám egész évben fogyaszthatjuk és igazi sztárja lehet egy ünnepi mennünek. Készíts mellé sütőben sült vajas, zöldséges, fűszeres köretet.
Tárolás: Hűtve tárolandó.
Hozzátáplálás: 1-2 éves kortól bevezethető a gyermekek étrendjébe, amennyiben a hús megfelelően meg van főzve és puhára van készítve.
bárány comb, só, bors , fokhagyma, rozmaring