
Származási hely: Magyarország
Sous-vide mangalica tarja kb. 400-500 g
3400 Ft
csomag
csomag
A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Mivel az eljárás során nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz- és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama, és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Felhasználás: Tálalhatod párolt káposztával, sült batátával, zöldborsó pürével, grillezett zöldségekkel. Desszertnek utána remekül illenek hozzá az almás vagy szilvás fogások, de chutney formájában mellé is teheted.
Tárolás: Hűtve tároljuk.
Hozzátáplálás: A sous-vide mangalica tarja 2-3 éves kortól bevezethető a gyermekek étrendjébe, mivel a mangalica hús zsírosabb.
mangalica tarja, só, bors , fokhagyma