Származási hely: Magyarország
Hússzabóság - Sous-vide kacsamáj - kb. 400-500 g
22990 Ft
csomag
csomag
Sous vide-olás mára már egyre inkább elterjedt techonlógia, de ha még nem hallottál róla akkor a következő sorokban röviden megismertetjük veled. A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Az eljárás során, mivel nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz-és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Készíthetsz belőle pástétomot, terrint vagy megsüthetjük és szeletekben tálalhatjuk.
Nettó tömeg: kb. 400-500 g
kacsamáj, só, bors , fokhagyma