
Származási hely: Magyarország
Sous-vide kacsamáj - kb. 400-500 g
26230 Ft
csomag
csomag
A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Mivel az eljárás során nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz- és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama, és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Felhasználás: Készíthetünk belőle pástétomot, terrint vagy megsüthetjük és szeletekben tálalhatjuk.
Tárolás: Hűtve tárold.
Hozzátáplálás: 3-4 éves kortól bevezethető a gyermekek étrendjébe, figyelembe véve, hogy a kacsamáj gazdag tápanyagokban, például vasban és A-vitaminban, de nagy a zsírtartalma is.
kacsamáj, só, bors , fokhagyma