
Származási hely: Magyarország
Sous-vide kacsacomb - kb. 400-500 g
5940 Ft
csomag
csomag
A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Mivel az eljárás során nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz- és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama, és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Felhasználás: Ajánljuk mellé a párolt almás lilakáposztát. Tálalhatod még burgonyapürével és chutney-val, tökéletes fogás egy ünnepi asztalon is.
Tárolás: Hűtve tárolandó.
Hozzátáplálás: 2-3 éves kortól bevezethető a gyermekek étrendjébe, mivel a kacsahús zsírosabb és erősebb ízű, így a kisebb gyermekeknek nehezebb lehet megemészteni.
kacsacomb, só, bors , fokhagyma, rozmaring, kakukkfű