
Származási hely: Magyarország
Sous-vide csirkemell filé kb. 400-500 g
3970 Ft
csomag
csomag
A sous vide eljárás lényeg, hogy vákuumtasakban a hús vagy köretnek való zöldségek/gyümölcsök fűszerezve kerülnek megfőzésre általában azon a hőfokon, amin alapvetően főznéd vagy magasabban. Mivel az eljárás során nem érintkezik közvetlenül a vízzel a tasak tartalma, ezért nem veszít íz- és tápanyagtartalmából, valamint egyenletesen puhul meg a tasak tartama, és nem szárad ki. Előnye még, hogy hazaérve gyorsan készíthetsz ebédet vagy vacsorát, hisz csak pár perc alatt kérget kell sütnöd rá.
Felhasználás: A só, bors és fokhagyma hozzáadásával fűszerezett csirkemell könnyed ebéd vagy vacsora lehet salátával vagy rizzsal tálalva. Teheted szendvicsekbe vagy tortillába is, de egy kerti sütögetésen is tökéletes.
Tárolás: Hűtve tárold.
Hozzátáplálás: 6-8 hónapos kortól bevezethető a gyermekek étrendjébe, ha a hús megfelelően van elkészítve és finomra pürésítve vagy apróra vágva kínáljuk.
csirkemell filé, só, bors , fokhagyma