

Származási hely: Magyarország
Legényes parasztkolbász- extra csípős kb. 350-400 g
4640 Ft
pár
pár
A BUZA kolbászvariációk a múlt századi dunántúli magyar paraszt tradicionális receptúrái alapján készülnek. Minőségi disznóhúsból és szalonnából, hagyományos technológiával, szikkasztási eljárással és füstöléssel készült termék, melynek egyedi és harmonikus ízvilágát a minőségi fűszerek (paprika, bors, só, fokhagyma, kömény, szerecsendió, szegfűbors) adják. 100 kg késztermék 150 kg sertéshús felhasználásával készül, mentes a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaz glutént, laktózt és szóját sem. A termék elnyerte a „Magyar Termék Nagydíj” és „Érték és Minőség Nagydíj” kitüntető címeket.
Felhasználás: Előételként tálalhatod friss baguette, sajt, és zöldségek társaságában, vagy dobhatod pörköltbe, levesekbe, vagy rakott/töltött ételekbe, ha egy kis csípősséget csempésznél bele.
Tárolás: Felbontás után ne tárold fóliában, műanyagban, hanem fellógatva/papírba csavarva/tányéron.
Hozzátáplálás: 6-7 éves kortól lehet bevezetni a gyermekek étrendjébe, de fontos, hogy kis mennyiségben és ritkán kínáljuk, figyelve a fűszerességre és a sótartalomra.
sertéshús, sertésszalonna, fűszerek, étkezési só, fokhagyma