

Származási hely: Magyarország
Csemege parasztkolbász kb. 350 g
4640 Ft
pár
pár
A BUZA kolbászvariációk a múlt századi dunántúli magyar paraszt tradicionális receptúrái alapján készülnek. Minőségi disznóhúsból és szalonnából, hagyományos technológiával, szikkasztási eljárással és füstöléssel készült termék, melynek egyedi és harmonikus ízvilágát a minőségi fűszerek (paprika, bors, só, fokhagyma, kömény, szerecsendió, szegfűbors) adják. 100 kg késztermék 150 kg sertéshús felhasználásával készül, mentesek a különféle ízfokozóktól, stabilizátoroktól, nem tartalmaznak glutént, laktózt és szóját sem. A termékek elnyerték a „Magyar Termék Nagydíj” és „Érték és Minőség Nagydíj” kitüntető címeket.
Felhasználás: Szendvicsben és hidegtálakon közkedvelt, töltheted paprikába vagy káposztába, eheted lencseleveshez. Felkockázva összefőzheted paradicsomos vagy tejszínes tésztaszószokkal, ha szeretnéd sűríteni és tovább ízesíteni vele.
Tárolás: Felbontás után ne tárold fóliában, műanyagban, hanem fellógatva/papírba csavarva/tányéron.
Hozzátáplálás: 3-4 éves kortól bevezethető a gyermekek étrendjébe, de figyelni kell a só- és zsírtartalomra, és célszerű először kis mennyiségben, alkalmanként bevezetni.
sertéshús, sertésszalonna, fűszerek, étkezési só, fokhagyma