
Származási hely: Magyarország
Füstölt mangalica kolozsvári szalonna kb. 200-250 g
1760 Ft
db
db
Mangalica sertés oldalból formázással, a bordák eltávolításával készül. A hagyományos 28 nap sózást követően az elmaradhatatlan bükkfás füstölés, majd az érlelés teszi egyedivé ezt a terméket.
Felhasználás: Fogyaszthatjuk nyersen hajszálvékonyra szeletelve, de a belőle készült” kakastaréj” pirosra sütve szintén nagyon finom akár egy fatálas fogásnál, akár egy kerti sütögetésnél.
Tárolás: Ha nincs hűvös helyed, például kamrád, akkor csomagold zsírpapírba, és úgy tedd a hűtőbe!
Hozzátáplálás: 2-3 éves kortól javasoljuk kis mennyiségben a só- és zsírtartalma miatt, puhára főzve.
mangalica kolozsvári szalonna, víz, só