Sopron
A Harrer Cukrászda és csokoládéműhely tradicionális, családi receptjei alapján készült termékei messze földön híresek.
2015-ben az "International Chocolate Awards 2015" versenyen 2 arany és 2 ezüstérmet nyert, ami komoly elismerést jelent. Chocolate Week keretein belül a szigorú zsűri folyamatosan kóstolgatta és tesztelgette a jobbnál jobb csokoládékat. A londoni eredményhirdetésen a Harrer Kajszibarackos töltött csokoládéja a Töltött Tejcsokoládé Kategóriában ARANY fokozatot ért el. Az International Chocolate Award egy olyan szakmai megmérettetés, melynek keretén belül egy független, szakmai zsűri dönt és választja ki a legjobbnak ítélt csokoládékat. Egy ilyen versenyen indulni nagy kihívás egy cég életében, nyerni pedig szinte hihetetlen... “ mondja Karl Harrer és felesége Beatrix.
A jó édesség illetve a finom csokoládé iránti rajongásunk végtelen; ebből a szeretetből szeretnénk egy kicsit vendégeiknek, vásárlóinknak is eljuttatni, elrejtve minden egyes szelet tortában, pralinéban vagy csokoládéban.
A Harrer Cukrászda és Csokoládéműhely minden esetben válogatott, kiemelten magas minőségű alapanyagokból dolgozik. Fokozott figyelmet fordítanak a kakaóbabok kiválasztására, származási helyére és feldolgozására; így a gyártás során felhasznált összetevők csak nemes ültetvényekről származhatnak.