Származási hely: Magyarország

Málna csinta 12 g

399 Ft

db

db

A Málna Csinta 2024 újdonsága, remélhetőleg éppolyan népszerű lesz mint az eper vagy a meggy kicsik és nagyok körében. Szárított málnás gyümölcstekercs. Vegán, gluténmentes diétában is fogyasztható, sőt akkor is, ha az ember nem diétázik. Málna csinta  alma és málna felhasználásával készül, ezen kívül nincs benne semmi más.

A Málna Csinta friss, hazai gyümölcsből készített, magas rosttartalmú, egészséges gyümölcsszelet, mely ideális választás az egész család számára – legyen szó a kisgyerekek uzsonnájáról, a munkahelyi tízórairól vagy egy délutáni nassolásról.

A különleges kézi szárítás miatt megmarad benne a málna savanykás és zamatos ízvilága és aromája. Ennek az eljárásnak köszönhetően egy igazi, természetes édességet kapunk, mely felnőttek és gyermekek kedvence egyaránt.

Az Málna Csinta egy nagyszerű alternatívája a hagyományos édességeknek, hiszen nem tartalmaz mesterséges összetevőket, adalékokat, aromákat vagy hozzáadott cukrot, így egészséges édességként fogyasztható. A benne található természetes cukor  kiváltja a mesterséges édesítőszereket, így a termék ideális választás az egészségtudatos nassolni vágyóknak, vagy akár a sportolóknak is. Vegán vagy gluténmentes diétában is fogyasztható. Egy új lehetőség, ami színesíti a palettát a tudatos és egészséges táplálkozás terén. Használható különleges ételek, desszertek alapanyagaként.

Az Málna Csinta kiváló kiegészítője a gyermekek tízóraijának, uzsonnájának. Emellett a felnőttek is felfedezték, mint egészséges, ízletes napközbeni snack-et. Megajándékozhatod vele magadat vagy másokat. Legyen szó bármilyen kiszerelésről, a minőség, és az egészséges Málna Csinta változatlan!

Szárított málnás gyümölcstekercs.

Vegán, Gluténmentes diétában is fogyasztható.

Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

Fénytől védve, zárt csomagolásban tárolva sokáig finom marad.

alma, málna és semmi más.

Átlagos tápérték::

100 g

Zsír:

1,2 g

- melyből telített zsírsavak:

0 g

Szénhidrát:

52,3 g

- melyből cukrok:

51,2 g

Fehérje:

3 g

Só:

0,04 g

Csinta/Redő Péter

Redő Péter

Csinta/Redő Péter

Pomáz

Hogyan született az "Őscsinta"?

Sok-sok évvel ezelőtt a nyers ételek felfedezése során egy napon szilvából készítettünk egy óriási lepényt. Csak szilva, semmi más. Türelmesen vártunk, amíg a gyümölcs megszáradt, összeállt, s így megszületett az “ŐsCsinta”.

Kik vagyunk Mi?

A Csintát mindig is egy csapat készítette és készíti ma is. Eleinte ez a csapat kicsi volt Eszter és Péter. Aztán beszálltak a csapatba Luca és Lilla (a lányaink) mint főkostolók és főkritikusok. Később sok kreatív barátunk és ismerősünk, ötletekkel, támogatással, grafikaval, fotóval, videóval. Lett új műhelyünk, megbízható kollégáink a gyártásban. Aztán Attila, régi drukker egy Csinta fogyasztó családból. Legfőbb csapat tagjaink a Csinta rajongók, mert visszajelzéseik inspirálnak bennünket és segítenek meglátni az irányt, amerre menjünk.

Mi inspirált?

 

Inspiráltak az első rajongók. Természetesen főképp a gyerekek. Öröm volt nézni, hogy milyen “élő” étellé válik a kezükben a szárított gyümölcslap. És ők igazolták vissza, hogy a Csinta jó név ennek a csodásan változatos valaminek.
 
 

További termékek a termelőtől