window.eventStorage = window.eventStorage || [];

Hogyan működik?

Bevásárlás otthonról

Válogass több 100 magyar termelő termékei között!

Termékek
Rendeld meg a hozzávalókat

Receptek hozzávalóit egy kattintással megrendelheted.

Receptek
A többit mi intézzük

Válaszd a számodra legkényelmesebb szállítási módot!

Szállítási információk
Összes megjelenítése

Dobozaink

Környezetbarát

-3%

Megnézem
9904 Ft

9655 Ft

db

Környezetbarát

-5%

Megnézem
9028 Ft

8577 Ft

db

Környezetbarát

-5%

Megnézem
21988 Ft

20889 Ft

db

Környezetbarát
Megnézem
3443 Ft

3443 Ft

db

Összes megjelenítése

Receptek

Rendelj személyes átvétellel!

Új címünk 2024. november 11-től: 1089 Vajda Péter utca 10. (kék kerítéses épületet).

Az alábbi tömegközlekedési eszközökkel könnyűszerrel eljutsz hozzánk:
Autóbusz: 254E, 9, 99, 901, 918
Metró: M3
Villamos: 1-es

Az udvarban ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésedre.
Várunk szeretettel új átvételi pontunkon hétfőtől péntekig 6:00-21:30 óra között személyesen, vagy továbbra is válaszd bátran a házhozszállítás szolgáltatásunkat.

Termelőink
Vélemények

Komáromi Andrea

Kedves NekedTerem Csapat,

Nagyon köszönöm a korrekt és remek kiszolgálást, mind a háttérnek, mind Gyulának, a szállítónak.
A megrendelt termékek gyönyörűek, maximális tiszteletem a termelőknek is.

Mezei Elmira

Pár éve kezdtem rendelni a nekedterem.hu oldalról. Számomra azért nagyon praktikus, mert nem csak zöldséget, hanem mindenféle élelmiszer kategóriát tartanak, jó minőségű, hazai kistermelőktől, biogazdáktól, termelői közösségektől. Szezonálisan mindig a legjobb minőségű termények bukkannak fel náluk, ami nálam a konyha alapját képezi. Szakácskönyv íráskor például kincset ér, hogy nem kell sokfelé szaladgálnom és cipelnem haza a tetemes mennyiségű alapanyagot.

Sztanó Tamás

A főzésnél nagyon fontos az alapanyag gondos megválasztása és hogy szívvel-lélekkel csinálja az ember. Erre mindig odafigyelek az étteremben. Biztos vagyok benne, hogy aki kistermelő friss zöldségeit, gyümölcseit vásárolja, az nem fog csalódni; nem csak egészségesebb, de ízletesebb ételeket tud majd készíteni.