Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2020. 08. 18.(kedd),
2020. 08. 19.(szerda)
keresés profil info telefon balaton
irsz.:
Következő szállítás(ok):2020. 08. 18.(kedd), 2020. 08. 19.(szerda)
  • bio
  • cukormentes
  • gluténmentes
  • GMO mentes
  • laktózmentes
  • paleo
  • vegán
  • akciós
  • új
Lévavértes

 … a Heit Családi Birtok Bihardiószeg és Létavértes településein kapcsolódik össze, ahol két ősi kultúra találkozik egymással: a szőlőé és a tormáé …

 

 

Családunk több éve foglalkozik tormatermesztéssel Létavértesen, a magyar torma hazájában. 2012 óta kisüzemileg dolgozzuk fel a kiváló torma alapanyagot. Palackozott tormáink egyáltalán nem tartalmaznak tartósítószert vagy egyéb mesterséges adalékanyagot! Válasszon mindenki magának ízlése szerint egyedülálló tormarepertoárunkból, melyeket családi receptjeink alapján készítünk el, a kézműves termékek legmagasabb gyakorlati színvonalán! Tormáink cukormentes változatban is beszerezhetőek! 

A tormáról

Kezdetben a tormát nem is fűszernövényként tartották számon, elsősorban gyógynövényként használták a népi gyógyászatban. Magas a nátrium-, kalcium-, magnézium- és C-vitamin tartalma, valamint egészségjavító és preventív hatásairól is ismert. Gyomorbajokra kiváló, segíti az emésztést és meghozza az étvágyat. Egyre többen vallják, hogy a tormának baktérium- és vírusölő hatása is van. Megfázásos időszakban a reszelt torma kevés mézzel elkeverve igazi orvosság.

Debrecen vonzáskörzetében, így Létavértesen is nagyon sok tormát termelnek, a tormafogyasztás azonban ezzel nem egyenesen arányos. Vitamintabletták helyett használjunk természetes immunerősítőt főleg, ha elérhető közelségben van és még finom is! A torma a téli vitaminszegény hónapokban különösen jó szolgálatot tesz az egészségünknek, valamint szinte bármilyen húsétellel harmonizál.

 

díj

 

 

tormacsoport

Weboldal:
Termékeink
Torma natúr (erős) - 180 g Torma almával (csemege) - 180 g Cukormentes torma fokhagymával (erős) - 180 g Torma mézzel (csemege) - 180 g Torma fokhagymával (erős) - 180 g Torma céklával (csemege) - 180 g Torma mustármaggal (erős) - 180 g Cukormentes torma céklával (csemege)- 180 g Torma chilivel (erős) - 180 g Torma sütőtökkel - 180 g Cukormentes torma sütőtökkel (csemege) - 180 g