-10%

cukormentes
gluténmentes
laktózmentes
vegán

Származási hely: Magyarország

Viblance - White Choco szuperkása 400 g

2190 Ft

1971 Ft

doboz

doboz

Újragondoltuk a fehércsokit és elkészítettük úgy, ahogy eddig még soha! Fogtuk a legjobb összetevőit és egy superfoodokkal dúsított kásaalaphoz kevertük. Az eredmény egy bársonyosan krémes, ízekkel teli, tápláló zabkása lett. Tehéntej és aromák nélkül, egy csipet valódi madagaszkári vaníliával.

 

Mi lenne ha azt mondanánk: egy tál krémes fehércsoki ízű zabkása lehetne a holnapi reggelid? És ahhoz mit szólnál, ha a fehércsokoládé ízélményét tej nélkül is élvezhetnéd? Igazán finom vegán fehércsokit nehéz találni, megcsinálni pedig még annál is nehezebb. Ezért úgy döntöttünk tovább gondoljuk az eredeti fehércsoki fogalmát, és megpróbáljuk az összetevőit egy kásába pakolni, ami aztán meleg vízzel vagy növényi itallal felöntve a krémes fehércsokoládé ízélményét adja. Hogy még izgalmasabb legyen, adtunk hozzá egy csipet madagaszkári vaníliát, földi mandulát és tápláló superfoodokat, az édességéért pedig egy különleges nádcukor és a datolya felel. És bár ez a zabkása nem a hivatalos fehércsokival készül, büszkén üdvözüljük a többi Viblance Szuperkásánk között, mert brutál finom lett…

Szerettünk volna valami igazán autentikusat alkotni, valami olyat, ami valódi ízek találkozásának élményét adja, amikor megkóstolod. Ezért is tettünk bele sok-sok gyümölcsöt, mert csak így tudtuk elérni az intenzív, karakteres ízhatást. Felejtsd el az aromákkal dúsított, alakbarátnak hirdetett cukros zabkásákat! Legyen ez a frissítő reggelid, ami energiával, vitaminokkal és antioxidánsokkal lát el téged egész napra.

Kényesen figyeltünk arra, hogy ebbe a zabkásába csak olyan összetevők kerüljenek, melyek bármelyikünk konyhájában előfordulhatnak: csupa természetes alapanyag, semmi mesterséges adalék.

Krémes, mégsincs benne tehéntej: se tejpor, se emulgeálószer, se maltodextrin

Kirobbanó ízek, mégsincs benne aroma: se “természetes”, se mesterséges. Se ízfokozó, se semmilyen adalék. Csak valódi, természetes, növényi összetevők.

Talán veled is előfordult már, hogy reggel álmosan másztál ki az ágyból vagy éppen késésben voltál. Ilyenkor a reggeli is el volt felejtve vagy jött a “majd útközben bekapok valamit” gondolat. Ennek általában nem egy tápláló reggeli, hanem egy cukros péksütemény a vége…

Ezt a zabkását úgy álmodtuk meg, hogy az idő többé nem lehet kifogás! Elő a müzlis tálat és kanalat → jöhet néhány evőkanál Szuperkása → öntjük fel meleg növényi itallal vagy vízzel → egy kis kevergetés → és már kész is a krémes és egészséges finomság. Ha szeretnéd koronázd meg friss gyümölcsökkel, Viblance granolával vagy müzlivel. Ebédig letudva a jótékony tápanyagok bevitele és az éhségérzet. És egy adagot kb. 200 forintból meg is úsztál.

 

Gluténmentes zabkása.  Gluténmentes zabpehely, őrölt kakaóvaj, földi mandula, nyers nádcukor*, datolya püré, datolyakocka, napraforgómag, chia mag* (aztékzsályamag – Salvia Hispanica), puffasztott quinoa*, őrölt vanília, 0,03%

*bio.

Gluténmentes üzemben készült.

Finomított cukortól mentes. Gluténmentes. 100% növényi összetevőkből áll. Laktózmentes. Nem tartalmaz tejterméket. Tartósítószerektől és adalékanyagoktól mentes.

Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

1,793 kj/428 kcal

Zsír:

17 g

- melyből telített zsírsavak:

7,1 g

Szénhidrát:

57 g

- melyből cukrok:

15 g

Fehérje:

9,4 g

Só:

0,015

Rostok:

8,6 g

Viblance Hungary Kft

Duszca Adrienn

Viblance Hungary Kft

Mogyorósbánya

Honnan jövünk

Sokáig egészségtelenül éltünk. De egyszer csak eljött az idő, hogy ez megváltozzon. Manapság nagyrészt növényi alapú, minimálisan foldolgozott étrenden vagyunk. És élvezzük ennek minden pozitív hatását. Sokat gondolkodtunk azon hogyan tudnánk ezt másokkal is megosztani. Aztán rájöttünk, hogy nem beszélni kell róla, hanem csinálni, még ha naívnak is gondolnak az emberek.

Garázsban kezdtük

Igen, az egész sztori egy garázsban indult. Nem a startup garázscégek sikertörténetei inspiráltak erre, hanem a rög-magyar-valóság.  Két jóbarát, pénz, tapasztalat és kapcsolatok nélkül, világmegváltó tervekkel.

Minden nehézség ellenére, a tervek egy részét sikerült megvalósítanunk. Több tízezer emberhez jutottunk el és még sokkal többhöz fogunk. A garázsból azóta elköltöztünk, de más nem igen változott. Minden nap lépünk egyet előre a céljaink felé, sok hibát elkövetünk és maradunk, akik vagyunk.

Ami finom legyen jó is

A reggelizőtermék és snack kategóriákban kétféle termék létezett: 1) finom és egészségtelen, 2) egészséges de fűrészpor ízű. Mi abban hiszünk, hogy ami finom, az legyen jó és tápláló is. Azért dolgozunk, hogy az egészségesebb alternatívák könnyebben elérhetők legyenek mindenki számára.

Megszállottak tudunk lenni

Van, amiben nem ismerünk kompromisszumot. A termékfejlesztés ilyen. Ha egy új  termék nem üti meg a szintet, nem kerül piacra. Pont. Az “elmegy” és az “úgy is megveszik” nálunk kiveri a biztosítékot. A pekándiós granolánkat például több, mint 100 verzió után mertük elindítani. Folyamatosan, apró lépésekben fejlesztettük. Nem gondoltuk volna, de a kudarctól való félelemnek végül baromi jó íze tud lenni.

Tudjuk kik vagyunk

Nincs is jobb dolog két legjobb barát közös projektjénél. És néha rosszabb sincs. A Viblance és a barátságunk azért működik még mindig, mert tudjuk kik vagyunk, és azt is hogy kik nem. Dolgozunk azon, hogy hűek maradjunk önmagukhoz és kiálljunk azért, amiben hiszünk. Ez a Viblance kultúra lényege. Talán ezért sikerült már a kezdetektől olyan csapattagokkal együtt dolgoznunk, akikkel egy irányba gondolkodunk.

Csak őszintén

Sokat olvasunk és tanulunk, de nem vagyunk élelmiszeripari szakemberek és nem is szeretnénk úgy csinálni, mintha… Nem gondoljuk, hogy mi találtuk fel a spanyol viaszt –  ahol kell, szakemberekkel dolgozunk együtt. Vállaltan kívülállók vagyunk, naív ambíciókkal és megközelítésekkel. Olyan ötleteink vannak, amikre a szakemberek általában csak legyintenek, aztán néha mégis bejön és akkor valami merőben új születik. Hibáinkal és félelmeinkkel együtt haladunk előre.  Szeretnénk a reggelit és a nassolást élménnyé tenni és megszabadítani mindenféle bullshittól. A termékben és a kommunikációban egyaránt.

 

 

 

További termékek a termelőtől