Kérdésed van? Hívj minket +36204227555
Következő szállítás(ok):2024. 04. 19.(péntek),
2024. 04. 20.(szombat), 2024. 04. 23.(kedd),
2024. 04. 24.(szerda)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2024. 04. 19.(péntek), 2024. 04. 20.(szombat), 2024. 04. 23.(kedd), 2024. 04. 24.(szerda)
 • bio
 • cukormentes
 • Díjnyertes
 • Fenntartható csomagolás
 • gluténmentes
 • Hozzátáplálás
 • laktózmentes
 • paleo
 • vegán
 • vegyszermentes
 • akciós
 • új
Mogyorósbánya

Honnan jövünk

Sokáig egészségtelenül éltünk. De egyszer csak eljött az idő, hogy ez megváltozzon. Manapság nagyrészt növényi alapú, minimálisan foldolgozott étrenden vagyunk. És élvezzük ennek minden pozitív hatását. Sokat gondolkodtunk azon hogyan tudnánk ezt másokkal is megosztani. Aztán rájöttünk, hogy nem beszélni kell róla, hanem csinálni, még ha naívnak is gondolnak az emberek.

Garázsban kezdtük

Igen, az egész sztori egy garázsban indult. Nem a startup garázscégek sikertörténetei inspiráltak erre, hanem a rög-magyar-valóság.  Két jóbarát, pénz, tapasztalat és kapcsolatok nélkül, világmegváltó tervekkel.

Minden nehézség ellenére, a tervek egy részét sikerült megvalósítanunk. Több tízezer emberhez jutottunk el és még sokkal többhöz fogunk. A garázsból azóta elköltöztünk, de más nem igen változott. Minden nap lépünk egyet előre a céljaink felé, sok hibát elkövetünk és maradunk, akik vagyunk.

Ami finom legyen jó is

A reggelizőtermék és snack kategóriákban kétféle termék létezett: 1) finom és egészségtelen, 2) egészséges de fűrészpor ízű. Mi abban hiszünk, hogy ami finom, az legyen jó és tápláló is. Azért dolgozunk, hogy az egészségesebb alternatívák könnyebben elérhetők legyenek mindenki számára.

Megszállottak tudunk lenni

Van, amiben nem ismerünk kompromisszumot. A termékfejlesztés ilyen. Ha egy új  termék nem üti meg a szintet, nem kerül piacra. Pont. Az “elmegy” és az “úgy is megveszik” nálunk kiveri a biztosítékot. A pekándiós granolánkat például több, mint 100 verzió után mertük elindítani. Folyamatosan, apró lépésekben fejlesztettük. Nem gondoltuk volna, de a kudarctól való félelemnek végül baromi jó íze tud lenni.

Tudjuk kik vagyunk

Nincs is jobb dolog két legjobb barát közös projektjénél. És néha rosszabb sincs. A Viblance és a barátságunk azért működik még mindig, mert tudjuk kik vagyunk, és azt is hogy kik nem. Dolgozunk azon, hogy hűek maradjunk önmagukhoz és kiálljunk azért, amiben hiszünk. Ez a Viblance kultúra lényege. Talán ezért sikerült már a kezdetektől olyan csapattagokkal együtt dolgoznunk, akikkel egy irányba gondolkodunk.

Csak őszintén

Sokat olvasunk és tanulunk, de nem vagyunk élelmiszeripari szakemberek és nem is szeretnénk úgy csinálni, mintha… Nem gondoljuk, hogy mi találtuk fel a spanyol viaszt –  ahol kell, szakemberekkel dolgozunk együtt. Vállaltan kívülállók vagyunk, naív ambíciókkal és megközelítésekkel. Olyan ötleteink vannak, amikre a szakemberek általában csak legyintenek, aztán néha mégis bejön és akkor valami merőben új születik. Hibáinkal és félelmeinkkel együtt haladunk előre.  Szeretnénk a reggelit és a nassolást élménnyé tenni és megszabadítani mindenféle bullshittól. A termékben és a kommunikációban egyaránt.

 

 

 

Weboldal:
Termékeink
Lemon & chia granola szelet (prémium) - 55 g Mandula & tonka granola szelet (prémium) - 55 g Kakaós granola - 60 g Karamellizált pekándió granola szelet (prémium) - 55 g Kakaó & törökmogyoró granola szelet (prémium) - 55 g Csokivarázs szuperkása - 400 g Mézeskalácsos granola - 60 g Cocoberry málnás-kesudiós granola - 275 g Kókusz csoki szuperkása - 400 g Proteinkása, szuperkása citromos - 400 g Málna & Chia Ropogós Müzli - 300 g Berry-mix szuperkása - 400 g White Choco Zabkása Szuperkása - 400 g Peanut Brownie Protein Granola Szelet - 50 g Pekándiós granola - 275 g Pekándiós granola - 60 g Amaretti- Mandulás Zabkása Proteinkása - 400 g Cocoberry málnás-kesudiós granola - 60 g Coco Loco Zabkása Szuperkása - 60 g Csokivarázs Zabkása Szuperkása - 60 g Eper & kakaó ropogós müzli - 300 g Peanut Caramela Protein Granola Szelet - 50 g Gluténmentes zabpehely - 750 g Granella mogyorókrémes granola - 60 g Granola csokoládés kávés - 275 g Granola csokoládés kávés - 60 g Peanut-Cacao Zabkása Proteinkása - 400 g Protein Granola Mogyorós Kakaós - 275 g Berry-mix szuperkása - 60 g Granella mogyorókrémes granola - 275 g Granola Bonbon - Brownie 300 g Granola Bonbon - Gyümölcsös 300 g Granola Bonbon - Fahéjas 300 g