cukormentes
gluténmentes
laktózmentes
vegán

Származási hely: Magyarország

Viblance - Mogyorós karamellás proteines granola szelet 50 g

799 Ft

szelet

szelet

Csak teljes értékű alapanyagokat használunk

Nem akartuk, semmiféle feldolgozott anyagot látni a szeleteinkben. Olcsóbb lett volna, de nem tenne jót a testednek. Valódi és minimálisan feldolgozott összetevők használatával maximalizáljuk a szervezetedbe jutó tápanyagok mennyiségét.

Enyhén roppanós, mégis krémes az állaga

Nem hagyatkoztunk olcsó szirupokra, hogy selymes textúrát hozzunk létre. Kiváló minőségű magkrémet, földimogyoróvajat használunk, hogy lágy, krémes textúrát kapjunk A sült granola beleolvad a magkrémbe és a datolyába, így még élvezhetőbbé válik.

Megvan a reggelid egy szeletben

Az adagok nagy mérete (1 szelet 50 g) és sűrű, tápláló összetevői kielégítik az étvágyat, és helyettesíthetik a reggelit vagy a nassolást egy rohanós napon. Azoknak, akik nem szeretnek vagy nem szoktak reggelizni kiváló megoldás a reggeli kiváltásáhozAlapja a legfinomabb Viblance granola ,20% növényi fehérjét tartalmaz, mellékíz nélkül,Superfoodokban gazdag,Hozzáadott cukor nélkül készül, édességéről a puha bio datolya gondoskodik, Prémium földimogyoróvajjal készül- glükózszirup vagy méz helyett ezt használjuk kötőanyagként,Gluténmentes, vegán,Nulla aroma, nulla ízfokozó, nulla adalék,Laktató szelet- 50 grammos adagjával, akár két részletben is elfogyaszthatod,Praktikus, teljes értékű reggeli vagy snack.

Gluténmentes granola 37% (zabpehely, datolyapaszta, pörkölt földimogyoró 12%, extra szűz olívaolaj, lenmag, napraforgómag, chiamag, tengeri só), borsófehérje kocka (borsófehérje izolátum, borsófehérje koncentrátum, tápióka keményítő), datolya, datolyapaszta, földimogyoróvaj 9.2%.

 

földimogyoró,mogyoróvaj
Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

1646k j/ 393 kcal

Zsír:

13 g

- melyből telített zsírsavak:

2 g

Szénhidrát:

46 g

- melyből cukrok:

28 g

Fehérje:

20 g

Só:

0,23 g

Rostok:

6,1 g

Viblance Hungary Kft

Duszca Adrienn

Viblance Hungary Kft

Mogyorósbánya

Honnan jövünk

Sokáig egészségtelenül éltünk. De egyszer csak eljött az idő, hogy ez megváltozzon. Manapság nagyrészt növényi alapú, minimálisan foldolgozott étrenden vagyunk. És élvezzük ennek minden pozitív hatását. Sokat gondolkodtunk azon hogyan tudnánk ezt másokkal is megosztani. Aztán rájöttünk, hogy nem beszélni kell róla, hanem csinálni, még ha naívnak is gondolnak az emberek.

Garázsban kezdtük

Igen, az egész sztori egy garázsban indult. Nem a startup garázscégek sikertörténetei inspiráltak erre, hanem a rög-magyar-valóság.  Két jóbarát, pénz, tapasztalat és kapcsolatok nélkül, világmegváltó tervekkel.

Minden nehézség ellenére, a tervek egy részét sikerült megvalósítanunk. Több tízezer emberhez jutottunk el és még sokkal többhöz fogunk. A garázsból azóta elköltöztünk, de más nem igen változott. Minden nap lépünk egyet előre a céljaink felé, sok hibát elkövetünk és maradunk, akik vagyunk.

Ami finom legyen jó is

A reggelizőtermék és snack kategóriákban kétféle termék létezett: 1) finom és egészségtelen, 2) egészséges de fűrészpor ízű. Mi abban hiszünk, hogy ami finom, az legyen jó és tápláló is. Azért dolgozunk, hogy az egészségesebb alternatívák könnyebben elérhetők legyenek mindenki számára.

Megszállottak tudunk lenni

Van, amiben nem ismerünk kompromisszumot. A termékfejlesztés ilyen. Ha egy új  termék nem üti meg a szintet, nem kerül piacra. Pont. Az “elmegy” és az “úgy is megveszik” nálunk kiveri a biztosítékot. A pekándiós granolánkat például több, mint 100 verzió után mertük elindítani. Folyamatosan, apró lépésekben fejlesztettük. Nem gondoltuk volna, de a kudarctól való félelemnek végül baromi jó íze tud lenni.

Tudjuk kik vagyunk

Nincs is jobb dolog két legjobb barát közös projektjénél. És néha rosszabb sincs. A Viblance és a barátságunk azért működik még mindig, mert tudjuk kik vagyunk, és azt is hogy kik nem. Dolgozunk azon, hogy hűek maradjunk önmagukhoz és kiálljunk azért, amiben hiszünk. Ez a Viblance kultúra lényege. Talán ezért sikerült már a kezdetektől olyan csapattagokkal együtt dolgoznunk, akikkel egy irányba gondolkodunk.

Csak őszintén

Sokat olvasunk és tanulunk, de nem vagyunk élelmiszeripari szakemberek és nem is szeretnénk úgy csinálni, mintha… Nem gondoljuk, hogy mi találtuk fel a spanyol viaszt –  ahol kell, szakemberekkel dolgozunk együtt. Vállaltan kívülállók vagyunk, naív ambíciókkal és megközelítésekkel. Olyan ötleteink vannak, amikre a szakemberek általában csak legyintenek, aztán néha mégis bejön és akkor valami merőben új születik. Hibáinkal és félelmeinkkel együtt haladunk előre.  Szeretnénk a reggelit és a nassolást élménnyé tenni és megszabadítani mindenféle bullshittól. A termékben és a kommunikációban egyaránt.

 

 

 

További termékek a termelőtől