cukormentes
gluténmentes
laktózmentes
vegán

Származási hely: Magyarország

Viblance - Csokivarázs szuperkása 60 g

449 Ft

csomag

csomag

Mogyorós csoki feeling reggelire: tiszta kakaóporral, törökmogyoróval és datolyával, cukor nélkül. Elképesztő, hogy a természet mire képes. Ha a csoki őrültek klubjának oszlopos tagja vagy, a Csokivarázs hát…biztosan elvarázsol. Vessz el a selymes mogyorókrém és az apró roppanós mogyoró darabkák tökéletes harmóniájában, amit legjobb minőségű kakaó fűszerez. Csupán a datolya édesíti meg ezt vegán szuperkását, amit hivatásos rekordereink 2 perc alatt elkészítenek.  

 

Csoki íz reggelire. Ha szereted a mogyorókrémet, vagy a mogyoró és csoki bármilyen kombinációját, akkor sanszos, hogy ez lesz a kedvenc zabkásád! Lágy kakaó pici mogyoródarabokkal…ki tudna ennek ellenállni? Az édességért – ahogy a többi Viblance zabkásánál is – a datolya felel. Semmi cukor, semmi trükk! És hogy a varázs tényleg varázs legyen, tettünk még bele néhány olyan superfoodot, mint a chia mag, lenmag és a quinoa.

 

Kényesen figyeltünk arra, hogy ebbe a zabkásába csak olyan összetevők kerüljenek, melyek bármelyikünk konyhájában előfordulhatnak: csupa természetes alapanyag, semmi mesterséges adalék. 

Krémes, mégsincs benne tehéntej: se tejpor, se emulgeálószer, se maltodextrin

Édes, mégsincs benne finomított cukor: se fehér, se barna, se glükózszirup. Csak igazi gyümölcs.

Kirobbanó ízek, mégsincs benne aroma: se “természetes”, se mesterséges. Se ízfokozó, se semmilyen adalék. Csak valódi, természetes, növényi összetevők

Gluténmentes zabpehely, datolya kocka*, datolya püré, törökmogyoró* (13%), lenmagliszt*, darált mandula, darált földi mandula, kakaópor (4%), chia mag* (aztékzsályamag – Salvia Hispanica), puffasztott quinoa*, napraforgómag*. *bio.

törökmogyoró,mandula
Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

1,682 kj/402 kcal

Zsír:

16 g

- melyből telített zsírsavak:

2,5 g

Szénhidrát:

49 g

- melyből cukrok:

13 g

Fehérje:

12 g

Só:

0,03 g

Rostok:

11 g

Viblance Hungary Kft

Duszca Adrienn

Viblance Hungary Kft

Mogyorósbánya

Honnan jövünk

Sokáig egészségtelenül éltünk. De egyszer csak eljött az idő, hogy ez megváltozzon. Manapság nagyrészt növényi alapú, minimálisan foldolgozott étrenden vagyunk. És élvezzük ennek minden pozitív hatását. Sokat gondolkodtunk azon hogyan tudnánk ezt másokkal is megosztani. Aztán rájöttünk, hogy nem beszélni kell róla, hanem csinálni, még ha naívnak is gondolnak az emberek.

Garázsban kezdtük

Igen, az egész sztori egy garázsban indult. Nem a startup garázscégek sikertörténetei inspiráltak erre, hanem a rög-magyar-valóság.  Két jóbarát, pénz, tapasztalat és kapcsolatok nélkül, világmegváltó tervekkel.

Minden nehézség ellenére, a tervek egy részét sikerült megvalósítanunk. Több tízezer emberhez jutottunk el és még sokkal többhöz fogunk. A garázsból azóta elköltöztünk, de más nem igen változott. Minden nap lépünk egyet előre a céljaink felé, sok hibát elkövetünk és maradunk, akik vagyunk.

Ami finom legyen jó is

A reggelizőtermék és snack kategóriákban kétféle termék létezett: 1) finom és egészségtelen, 2) egészséges de fűrészpor ízű. Mi abban hiszünk, hogy ami finom, az legyen jó és tápláló is. Azért dolgozunk, hogy az egészségesebb alternatívák könnyebben elérhetők legyenek mindenki számára.

Megszállottak tudunk lenni

Van, amiben nem ismerünk kompromisszumot. A termékfejlesztés ilyen. Ha egy új  termék nem üti meg a szintet, nem kerül piacra. Pont. Az “elmegy” és az “úgy is megveszik” nálunk kiveri a biztosítékot. A pekándiós granolánkat például több, mint 100 verzió után mertük elindítani. Folyamatosan, apró lépésekben fejlesztettük. Nem gondoltuk volna, de a kudarctól való félelemnek végül baromi jó íze tud lenni.

Tudjuk kik vagyunk

Nincs is jobb dolog két legjobb barát közös projektjénél. És néha rosszabb sincs. A Viblance és a barátságunk azért működik még mindig, mert tudjuk kik vagyunk, és azt is hogy kik nem. Dolgozunk azon, hogy hűek maradjunk önmagukhoz és kiálljunk azért, amiben hiszünk. Ez a Viblance kultúra lényege. Talán ezért sikerült már a kezdetektől olyan csapattagokkal együtt dolgoznunk, akikkel egy irányba gondolkodunk.

Csak őszintén

Sokat olvasunk és tanulunk, de nem vagyunk élelmiszeripari szakemberek és nem is szeretnénk úgy csinálni, mintha… Nem gondoljuk, hogy mi találtuk fel a spanyol viaszt –  ahol kell, szakemberekkel dolgozunk együtt. Vállaltan kívülállók vagyunk, naív ambíciókkal és megközelítésekkel. Olyan ötleteink vannak, amikre a szakemberek általában csak legyintenek, aztán néha mégis bejön és akkor valami merőben új születik. Hibáinkal és félelmeinkkel együtt haladunk előre.  Szeretnénk a reggelit és a nassolást élménnyé tenni és megszabadítani mindenféle bullshittól. A termékben és a kommunikációban egyaránt.

 

 

 

További termékek a termelőtől