
Származási hely: Magyarország
Magyaros krémsajt - 125 g
1275 Ft
db
db
A lágy sajtalvadékot kisméretű lágysajt formákba töltik, kicsepegtetik belőle a savót, majd 1-2 napig tovább szikkasztják, hogy a sajt felülete leszáradjon. Ezután egyesével tartósítószermentes fűszerkeverékbe forgatják, azonnal zsugorfóliába csomagolják, majd 1-2 napig még hűtőkamrában tárolják, hogy a fűszer a sajt belsejét is átjárja.
Felhasználás: Sajttálakhoz, hidegtálakhoz, szendvicsekbe és salátákba (kockákra vágva) egyaránt jó választás. A fűszerezés miatt könnyed, neutrális fehérborral (Furmint, Olaszrizling, Szürkebarát), esetleg roséval társítsuk.
Tárolás: A vákuumfóliás csomagolásnak köszönhetően bontatlan csomagolásban 8° C alatti hőmérsékleten való tárolás mellett 30 napig megőrzi minőségét, felbontás után 2-3 napig fogyasztható. A hűtőből csak közvetlenül fogyasztás előtt vegyük ki.
Hozzátáplálás: 3-4 éves, és a fűszeres ízeket jól tolerálja, akkor ebben a korban érdemes elkezdeni a bevezetését.
100 g termékben
1099 kJ/265 kcal
21,3 g
18,0 g
4,1 g
3,6 g
14,2 g
1,5 g