Kelényi-Kovács Zsuzsanna, azaz Tante Susi Fertőszentmiklóson nőtt fel, ahol szüleinek egy kis cukrászdája volt. Iskoláit Ausztriában végezte el, de az egyetem után szíve haza húzta. 2008-ban határozta el, hogy egy modern üzemet épít és minden gépet, technológiát és receptet saját maga állított be. Következő évben meglátogatta a híres cukrász Szamos Mátyás unokája, Kelényi Kolos. Partnereket keresett prémium sütemények gyártásához és így jutott el Zsuzsa jól felszerelt üzemébe. Megindult a közös munka is, majd később a találkozások már személyesebbé váltak, így a munka kapcsolat szerelemmé alakult és házasság lett belőle. Ám a munka ezután sem ért véget, hiszen mai napig készülnek a finomabbnál finomabb édességek, melyeket Tante Susi maga készít.
A legfinomabb süteményekhez nem feltétlenül kell titkos hozzávaló: elég a legnemesebb vaj, belga csokoládé, házi lekvár és sok-sok dió, mandula és mogyoró! Persze a gyakorlat is számít, hiszen Zsuzsa híres magyar cukrász dinasztiáknál, a Szamos és a Kovács cukrászműhelyben tanult.