Kérdésed van? Hívj minket 06 20 422 7555
Következő szállítás(ok):2021. 12. 07.(kedd),
2021. 12. 08.(szerda)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2021. 12. 07.(kedd), 2021. 12. 08.(szerda)
  • bio
  • cukormentes
  • gluténmentes
  • laktózmentes
  • paleo
  • vegán
  • vegyszermentes
  • akciós
  • új
Bátaszék

Ük-, déd-, nagyszülők és édesapa. Mindannyian ezt a foglalkozást, mondhatni hivatást folytatták. A több mint száz éven átívelő múlt kimagasló értéket jelent, így nem volt kérdés, hogy mi is erre az útra lépjünk, amin követnek minket gyermekeink is.

Vállalkozásunk 1995-ben alakult, a mai napig családi tulajdonban működik. Nem törekszünk arra, hogy a mikro vállalkozásból nagyobbakká váljunk, hisz a minőség megtartása és magasabb szintre való emelése nagyüzemi szinten nehezebb. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, ízvilágukat a mai igényekhez hangoljuk. Palettánk széles, a tradicionális termékektől a pastramin át az e-szám mentes virsliig sok minden fellelhető rajta.

Készítményeink megoldást kínálhatnak a különböző allergiában (laktóz, tejfehérje, szója, glutén) szenvedőknek. Törekszünk arra, hogy a lehető legkisebb mértékben használjunk adalékanyagokat (nitrites-pácsó, foszfát, C-vitamin).

Azok a fogyasztók is találnak kedvükre valót kínálatunkból, akiknek fontos, hogy az általuk fogyasztott húskészítmény ne tartalmazzon adalékanyagot.

Hazai sertésekből, magyar munkaerővel, magyar földön készítjük termékeinket.

Jó étvágyat!

Stelcz Ferenc

Felír szám: AA0082112

Termékeink
Vincellér sonka - 200 g Füstölt disznósajt  (darabolt) - 25 dkg Debreceni - 450 g Sertés párizsi - 190-210 g Csípős kolbász (cikádor) - 560-600 g/ pár Füstölt kolbász pár - kb. 58 - 65 dkg Mini stifi (füstölt-nyers kolbász) - 180 g Füstölt-nyers parasztsonka bőr nélkül  (szeletelt) - 200 g Stelcz házi paprikás szalámi csípős - 100 g Stelcz házi paprikás szalámi csemege - 100 g Kenőmájas - 260 g Szeletelt lángolt karaj - 200 g Füstölt kolbász - szál kb. 28-33 dkg E-szám mentes virsli - 330 g  Füstölt húsos hurka - 250 g Csemegeszalonna (darabolt) - 250 g Mortadella - 200 g