Származási hely: Magyarország

Zaandra Cake - Pisztácia, krémsajt, fehércsokoládé, tojásmentes (8 szeletes)

9900 Ft

db

db

Omlós tészta alapon gazdag, lágy fehércsokoládés krémsajt, pisztáciás krémmel koronázva. Igazi ízharmónia, pisztácia rajongóknak kiemelten ajánlott. Mentesség: tojásmentes.

 8 szeletes

zabkeksz, vajkrém, sajt, fehércsokoládé, zselatin,tejszín, pisztácia paszta, pisztácia

Édesváros

Édesváros

KIK VAGYUNK? – RÖVIDEN AZ ÉDES VÁROSRÓL

Az Édes Város hazai startup. Olyan online platform, mely Európában elsőként gyűjti össze és szállítja házhoz prémium cukrászdák különlegességeit, valamint ital és party kiegészítőkkel teszi felejthetetlenné a sütiimádók ünneplés-élményét Budapesten, az agglomerációban és már Bécsben is.

A MAGYAR CUKRÁSZDÁK MEGMENTŐI

Biztosan hallottátok Ti is, hogy sok hazai cukrászda kénytelen bezárni az emelkedő alapanyagárak és fenntartási költségek miatt. Az Édes Város többek között erre kínál megoldást: egy olyan online platform, mely hazai, prémium cukrászdákat gyűjt össze és juttatja el az embereknek az ünneplés és jókedv alapkellékeit, amire a jelenlegi világhelyzetben egyre nagyobb szükség van.

A Covid alatt több cukrászdát segítettünk azzal, hogy komoly anyagi és erőforrásbeli terheket vettünk le a vállukról. Ezt az értékrendet követjük ma is. A kiszállítás most újra nagy segítséget jelenthet az egyre magasabb költségekkel működő cukrászdáknak.

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

9900 Ft

6188 Ft /kilogramm

db