cukormentes
gluténmentes

Származási hely: Magyarország

Peace of Cake - Mogyoró mousse tejkaramellel és áfonyával - cukor és gluténmentes - 8 szeletes

13990 Ft

db

db

Kényeztesd magad ezzel a különleges Mogyoró Mousse tortával, amely tejkaramellel és áfonyával van megbolondítva. A torta alapja törökmogyorólisztből, mandulalisztből és rizslisztből készült, ami egy könnyű és puha piskótát eredményez. A gazdag mogyoró mousse tökéletesen harmonizál a selymes tejkaramellel és a friss áfonyával, egyedi ízkombinációt hozva létre. Ez a torta nemcsak ínycsiklandó, hanem cukor- és gluténmentes is, így azoknak is ideális választás, akik figyelnek az étrendjükre. A gondosan válogatott, prémium minőségű összetevők biztosítják a tökéletes ízharmóniát és a felejthetetlen élményt. Tökéletes választás ünnepi alkalmakra vagy bármilyen különleges eseményre, amikor egy egészségesebb, de ízletes desszertre vágysz.

törökmogyoróliszt, mandulaliszt, rizsliszt, maltit, tojás, só, vanília, vaj, tejszín, kakaópor, áfonya, kukoricakeményítő, zselatin, limelé, kakaóvaj, törökmogyoró paszta

Édesváros

Édesváros

KIK VAGYUNK? – RÖVIDEN AZ ÉDES VÁROSRÓL

Az Édes Város hazai startup. Olyan online platform, mely Európában elsőként gyűjti össze és szállítja házhoz prémium cukrászdák különlegességeit, valamint ital és party kiegészítőkkel teszi felejthetetlenné a sütiimádók ünneplés-élményét Budapesten, az agglomerációban és már Bécsben is.

A MAGYAR CUKRÁSZDÁK MEGMENTŐI

Biztosan hallottátok Ti is, hogy sok hazai cukrászda kénytelen bezárni az emelkedő alapanyagárak és fenntartási költségek miatt. Az Édes Város többek között erre kínál megoldást: egy olyan online platform, mely hazai, prémium cukrászdákat gyűjt össze és juttatja el az embereknek az ünneplés és jókedv alapkellékeit, amire a jelenlegi világhelyzetben egyre nagyobb szükség van.

A Covid alatt több cukrászdát segítettünk azzal, hogy komoly anyagi és erőforrásbeli terheket vettünk le a vállukról. Ezt az értékrendet követjük ma is. A kiszállítás most újra nagy segítséget jelenthet az egyre magasabb költségekkel működő cukrászdáknak.

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

9900 Ft

6188 Ft /kilogramm

db