Származási hely: Magyarország

Vál-völgye Pékség - Teljeskiőrlésű rozskenyér 0.75 kg

1790 Ft

db

db

Teljes kiőrlésű rozskenyerük tökéletes választás a teljes értékű étkezésekhez.

 

Készresütött, fagyasztott termék.

Minőségét megőrzi -18 fok alatt tárolva: a gyártástól számított 3 hónap

Felhasználási útmutató: engedtesse fel a terméket 3-4 óra alatt szobahőmérsékleten és süsse át 5 percig, vagy süsse át  zacskóban 120 fokos sütőben (vagy zacskó nélkül gőzsütőben) 45 (0,75kg) vagy 30 (0,5kg)percig.

 

víz, búzakenyérliszt, teljes kiőrlésű rozsliszt, rozskovász [teljes kiőrlésű rozsliszt, víz], étkezési só.

Vál-völgye Pékség

Vál-völgye Pékség

Alcsútdoboz

Gyakran szokták mondani, hogy régen minden jobb volt. Mi azt valljuk: ami régen jó volt, az ma is lehet legalább olyan jó, sőt! A Vál-Völgye Pékségben ugyanúgy ragaszkodunk a tradicionális értékekhez, mint a mai élet követelményeihez való megfeleléshez és a kiemelkedő színvonalhoz.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy innovatív szemlélettel megőrizzünk és megújítsunk. Kézműves jellegű termékeink magas nívóját a szakmai elismerések és a fogyasztói visszajelzések egyaránt igazolják.

Készre sütött és fagyasztott péksüteményeinket egyedi, korszerű technológiával tesszük könnyen felhasználhatóvá, tökéletesen élvezhetővé, egyedi és nagyobb volumenű igényeknek is megfelelve. Mennyiség, minőség, élmény. Mert nemcsak szakértelemmel, szeretettel is készítjük finomságainkat.

Küldetésünk:

Célunk az állandó és kiemelkedő minőségű, az ügyféligényeknek minden tekintetben megfelelő minőségi, prémium pékáru gyártása a lakossági és a HoReCa szektor részére.

Ezt csak úgy tudjuk elérni, ha kiváló alapanyagokkal dolgozunk: ezért használjuk a belga Callebaut csokoládégyártó vállalat 100% kakaóvaj tartalmú csokoládé alapanyagait, Bernsdorf holland kakaóport, az olasz Elenka szicíliai pisztácia pasztát, és a FLECHARD francia lapvajat.

A minőségi alapanyagok kellett a kollégáink szakértelme és szeretete, illetve a modern üzem szükséges ahhoz, hogy állandó minőség mellett folyamatosan kiemelkedő minőségben gyártsunk.

A tökéletességre törekvés és a kompromisszummentesség az alapanyagok beszerzésétől kezdve a pékáru készítés összes lépésén át a kész termék kézhezvételéig bezárólag tetten érhető.

A cég innovációja folyamatos, hiszen ez az alapja a működésünknek. Nem feltalálunk, hanem megújítunk, jobbá teszünk. Ebben nem ismerünk kompromisszumokat.

A fentieket úgy érhetjük csak el, ha a kollégáink oktatása folyamatos, szem előtt tartjuk a hazai piaci igényeket és a nemzetközi újításokat is, így fejlesztjük az üzemet és a munkatársaink tudását is. 

 
magunkról kenyér 2

További termékek a termelőtől

Díjnyertes
Származási hely:Magyarország

2090 Ft

2090 Ft /kilogramm

db

Származási hely:Magyarország

799 Ft

3995 Ft /kilogramm

csomag

Származási hely:Magyarország

890 Ft

1780 Ft /kilogramm

db

Származási hely:Magyarország

490 Ft

4900 Ft /kilogramm

db

Díjnyertes
Származási hely:Magyarország

590 Ft

4917 Ft /kilogramm

db

Származási hely:Magyarország

699 Ft

2496 Ft /kilogramm

csomag