Származási hely: Magyarország

Vál-völgye Pékség - Hagymás burgonyás kenyér 0,5 kg

1390 Ft

db

db

A hagymás burgonyás kenyeret a Vál-völgye pékség kínálatából szállítjuk egyenesen az asztalodra. A hagyma karakteressé teszi a lágy belsővel, roppanós kéreggel megáldott burgonyás kenyeret. 
Ha egyből a kosaradba tennéd a hagymás kenyeret, akkor ne maradjon el a többi hagyományos magyar finomság sem: tepertőtmájast és szalámit is találsz kínálatunkban.

Adalékmentes, csak természetes hozzávalókat tartalmaz, így nem kell lemondanod egészségedről az ízek önfeledt élvezete mellett sem. 

Figyelem! A termék készre sütve fagyasztva érkezik hozzánk a szállítási napon engedjük ki és sütünk rá picit. Fogyaszthatósága 24 órán belül ajánlott.
A termék újra lefagyasztása nem javasolt!

Nettó tömeg: 500 g

búzakenyérliszt (BL 80), víz, főtt burgonya 12,6 %, kovász [búzakenyérliszt (BL 80), víz], só, pirított hagyma 1 % [vöröshagyma, növényi olaj (pálma, napraforgómag), búzaliszt, étkezési só].

Allergének: búza

Vál-völgye Pékség

Vál-völgye Pékség

Alcsútdoboz

Gyakran szokták mondani, hogy régen minden jobb volt. Mi azt valljuk: ami régen jó volt, az ma is lehet legalább olyan jó, sőt! A Vál-Völgye Pékségben ugyanúgy ragaszkodunk a tradicionális értékekhez, mint a mai élet követelményeihez való megfeleléshez és a kiemelkedő színvonalhoz.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy innovatív szemlélettel megőrizzünk és megújítsunk. Kézműves jellegű termékeink magas nívóját a szakmai elismerések és a fogyasztói visszajelzések egyaránt igazolják.

Készre sütött és fagyasztott péksüteményeinket egyedi, korszerű technológiával tesszük könnyen felhasználhatóvá, tökéletesen élvezhetővé, egyedi és nagyobb volumenű igényeknek is megfelelve. Mennyiség, minőség, élmény. Mert nemcsak szakértelemmel, szeretettel is készítjük finomságainkat.

Küldetésünk:

Célunk az állandó és kiemelkedő minőségű, az ügyféligényeknek minden tekintetben megfelelő minőségi, prémium pékáru gyártása a lakossági és a HoReCa szektor részére.

Ezt csak úgy tudjuk elérni, ha kiváló alapanyagokkal dolgozunk: ezért használjuk a belga Callebaut csokoládégyártó vállalat 100% kakaóvaj tartalmú csokoládé alapanyagait, Bernsdorf holland kakaóport, az olasz Elenka szicíliai pisztácia pasztát, és a FLECHARD francia lapvajat.

A minőségi alapanyagok kellett a kollégáink szakértelme és szeretete, illetve a modern üzem szükséges ahhoz, hogy állandó minőség mellett folyamatosan kiemelkedő minőségben gyártsunk.

A tökéletességre törekvés és a kompromisszummentesség az alapanyagok beszerzésétől kezdve a pékáru készítés összes lépésén át a kész termék kézhezvételéig bezárólag tetten érhető.

A cég innovációja folyamatos, hiszen ez az alapja a működésünknek. Nem feltalálunk, hanem megújítunk, jobbá teszünk. Ebben nem ismerünk kompromisszumokat.

A fentieket úgy érhetjük csak el, ha a kollégáink oktatása folyamatos, szem előtt tartjuk a hazai piaci igényeket és a nemzetközi újításokat is, így fejlesztjük az üzemet és a munkatársaink tudását is. 

 
magunkról kenyér 2

További termékek a termelőtől