Alcsútdoboz

Gyakran szokták mondani, hogy régen minden jobb volt. Mi azt valljuk: ami régen jó volt, az ma is lehet legalább olyan jó, sőt! A Vál-Völgye Pékségben ugyanúgy ragaszkodunk a tradicionális értékekhez, mint a mai élet követelményeihez való megfeleléshez és a kiemelkedő színvonalhoz.

Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy innovatív szemlélettel megőrizzünk és megújítsunk. Kézműves jellegű termékeink magas nívóját a szakmai elismerések és a fogyasztói visszajelzések egyaránt igazolják.

Készre sütött és fagyasztott péksüteményeinket egyedi, korszerű technológiával tesszük könnyen felhasználhatóvá, tökéletesen élvezhetővé, egyedi és nagyobb volumenű igényeknek is megfelelve. Mennyiség, minőség, élmény. Mert nemcsak szakértelemmel, szeretettel is készítjük finomságainkat.

Küldetésünk:

Célunk az állandó és kiemelkedő minőségű, az ügyféligényeknek minden tekintetben megfelelő minőségi, prémium pékáru gyártása a lakossági és a HoReCa szektor részére.

Ezt csak úgy tudjuk elérni, ha kiváló alapanyagokkal dolgozunk: ezért használjuk a belga Callebaut csokoládégyártó vállalat 100% kakaóvaj tartalmú csokoládé alapanyagait, Bernsdorf holland kakaóport, az olasz Elenka szicíliai pisztácia pasztát, és a FLECHARD francia lapvajat.

A minőségi alapanyagok kellett a kollégáink szakértelme és szeretete, illetve a modern üzem szükséges ahhoz, hogy állandó minőség mellett folyamatosan kiemelkedő minőségben gyártsunk.

A tökéletességre törekvés és a kompromisszummentesség az alapanyagok beszerzésétől kezdve a pékáru készítés összes lépésén át a kész termék kézhezvételéig bezárólag tetten érhető.

A cég innovációja folyamatos, hiszen ez az alapja a működésünknek. Nem feltalálunk, hanem megújítunk, jobbá teszünk. Ebben nem ismerünk kompromisszumokat.

A fentieket úgy érhetjük csak el, ha a kollégáink oktatása folyamatos, szem előtt tartjuk a hazai piaci igényeket és a nemzetközi újításokat is, így fejlesztjük az üzemet és a munkatársaink tudását is. 

 
magunkról kenyér 2

További termékek a termelőtől