Származási hely: Magyarország
Kalapos Gomba - Kézműves vargánya leves 1 főre 45 g
2590 Ft
zacskó
zacskó
Könnyed gomba leves nem kell hozzá más csak 6 dl víz és 30 perc főzés.
Elkészítési javaslat: 1 főre: 6 dl forrásban lévő vizet adunk a szárítmányhoz, majd 30 percig főzzük. Zsíradék hozzáadásával növelhetjük az élvezeti értékét.
Elkészítési idő: 35 perc
Tartósítószert, színezéket, adalékanyagot nem tartalmaz.
Tárolás: száraz, hűvös helyen, felbonát után 72 órán belül fogyassza el.
vargánya, sárgarépa, petrezselyemgyökér, petrezselyem, vöröshagyma, fokhagyma, rizsliszt, kukoricakeményítő, nádcukor, durum tészta, vargányás fűszerkeverék.