Származási hely: Magyarország
Kalapos Gomba - Kézműves rókagomba leves 1 főre 45 g
2390 Ft
zacskó
zacskó
Egyszerű elkészíteni nem kell más csak egy lábos, 6 dl forrásban lévő víz és 30 perc amíg meg fő.
Tartósítószert, színezéket, adalékanyagot nem tartalmaz.
Tárolás: száraz, hűvős helyen, felbonás után 72 órán belül fogyassza el.
Elkészítései javaslat 1 főre: 6 dl forrásban lévő vizet adunk a szárítmányhoz, majd 3 percig főzzük. Zsíradék hozzáadásával növelhetjük az élvezeti értékét.
Elkészítési idő 35 perc.
rókagomba, sárgarépa, petrezselyemgyökér, petrezselyem, vöröshagyma, fokhagyma, rizsliszt, kukoricakeményítő, nádcukor, só, durum tészta, rókagombás fűszerkeverék.