Hamarosan...

Származási hely: Magyarország

Hmmmm... Sööör? komlós/ pörkölt malátás prémium tejcsokoládé 70 g

749 Ft

db

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI: 2024.06.06.

Komlós, pörkölt malátás prémium tejcsokoládé.

Kolumbiai tejcsokoládé 93% (min. 50%-os kakaó szárazanyag) {kakaómassza, kakaóvaj, cukor, zsíros tejpor (min. 25%), vanília paszta (cukor, glükóz, növényi kivonatok, só, vanília rúd, savanyúságot szabályzó anyag (E330), sűrítő anyagok (E440, E410), természetes vanília aroma), emulgeálószer (napraforgólecitin), só), komló por; pörkölt maláta 7%}

Nyomokban glutént, földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.

Átlagos tápérték::

100g

Energia:

2426 kJ/587 Kcal

Zsír:

42g

- melyből telített zsírsavak:

25,5g

Szénhidrát:

43,2g

- melyből cukrok:

34,2g

Fehérje:

9,3g

Só:

0,17g

Rostok:

3,9g

Hmm....Ez már csoki!

Csatai László

Hmm....Ez már csoki!

Helvécia

BIO-MYND Kft. 1992-ben alakult édesipari termékeket gyártó és forgalmazó vállalkozás, mely Kecskemét közelében található helvéciai székhellyel és telephellyel működik.

Egyik fő tevékenységi területünk a csokoládék és bevonó masszák gyártása. Folyamatosan a vásárlók igényeihez igazodva bővítjük termékskálánkat, éppen ezért ét, tej és fehér csokoládé is megtalálható termékpalettánkon. Ezen termékek fő felhasználói a pékségek, cukrász- és sütőüzemek.Másik fő tevékenységünk a fent említett, de akár hozott alapanyagokból is a bérgyártás. Önök megálmodják édes termékeiket Mi legyártjuk.

"Ami tegnap elég volt, az ma már kevés, holnap pedig már egyáltalán nem elég."

Mottónkhoz híven a fogyasztók igényeihez igazodva bővítjük termékskálánkat, és elsődleges szempont számunkra az egyenletesen kifogástalan minőségű termékek biztosítása. Éppen ezért már az alapanyagok beszerzésénél nagy gondot fordítunk a minőségre és a nyomon követésre a gyártás, csomagolás és raktározás teljes ideje alatt. Cégünknél az FSSC 22000 minőségirányítási rendszer működik, mely biztosítja a leírtak maradéktalan betartását.

 

Számunkra a minőség és a biztonság egyenletes biztosítása a legfőbb érték. Cégünk a tömegtermelés helyett a minőségi termelést választotta, így vevőinknek nem csak olyan termékeket kínálunk, melyek finomak, de biztonsággal is fogyaszthatóak.

További termékek a termelőtől