-40%

Származási hely: Magyarország

AKCIÓ - Hmmmm... Rizsaaa karamellás puffasztott rizses prémium tejcsokoládé szelet 40 g

399 Ft

240 Ft

szelet

szelet

Függősséget okozz a tejcsokoládé, a rizs és a karamell édes hármasa, amit nem fogsz tudni abbahagyni.

Nettó tömeg: 40 g

MINŐSÉGÉT MEGŐRZI: 2024.08.02

 

Belga tejcsokoládé 70% (min. 20,8% kakaó szárazanyag) {(teljes tejpor, cukor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer (szójalecitin), természetes vanília ízesítés), karamell töltelék 29% (glükozszirup, édesített sűrített tej (sovány tej, cukor), növényi zsír (kókusz), emulgeálószer (zsírsavak mono és digliceridje): só; természetes aromák), puffasztott rizs 1%}.

Nyomokban földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.

Átlagos tápérték::

100 g

Energia:

2137 KJ/513 kcal

Zsír:

31,2 g

- melyből telített zsírsavak:

20,2 g

Szénhidrát:

48,4 g

- melyből cukrok:

44,9 g

Fehérje:

6,1 g

Só:

0,16 g

Rostok:

7 g

Hmm....Ez már csoki!

Csatai László

Hmm....Ez már csoki!

Helvécia

BIO-MYND Kft. 1992-ben alakult édesipari termékeket gyártó és forgalmazó vállalkozás, mely Kecskemét közelében található helvéciai székhellyel és telephellyel működik.

Egyik fő tevékenységi területünk a csokoládék és bevonó masszák gyártása. Folyamatosan a vásárlók igényeihez igazodva bővítjük termékskálánkat, éppen ezért ét, tej és fehér csokoládé is megtalálható termékpalettánkon. Ezen termékek fő felhasználói a pékségek, cukrász- és sütőüzemek.Másik fő tevékenységünk a fent említett, de akár hozott alapanyagokból is a bérgyártás. Önök megálmodják édes termékeiket Mi legyártjuk.

"Ami tegnap elég volt, az ma már kevés, holnap pedig már egyáltalán nem elég."

Mottónkhoz híven a fogyasztók igényeihez igazodva bővítjük termékskálánkat, és elsődleges szempont számunkra az egyenletesen kifogástalan minőségű termékek biztosítása. Éppen ezért már az alapanyagok beszerzésénél nagy gondot fordítunk a minőségre és a nyomon követésre a gyártás, csomagolás és raktározás teljes ideje alatt. Cégünknél az FSSC 22000 minőségirányítási rendszer működik, mely biztosítja a leírtak maradéktalan betartását.

 

Számunkra a minőség és a biztonság egyenletes biztosítása a legfőbb érték. Cégünk a tömegtermelés helyett a minőségi termelést választotta, így vevőinknek nem csak olyan termékeket kínálunk, melyek finomak, de biztonsággal is fogyaszthatóak.

További termékek a termelőtől