
Származási hely: Magyarország
Fokhagymás pecsenyezsír 250 g
1299 Ft
üveg
üveg
Ki ne ismerné a zamatos sült hús zsírjának fűszeres ízét, amelyet puha kenyérre kenve érett paradicsommal és ropogós zöld paprikával kísérve szinte abbahagyhatatlan csemege? (Már ha nem fogyott el a tepsire járva, kenyérrel tunkolva.)
Felhasználás: Ezt a zsírvariációt főzéshez és sütéshez is használják, mivel a fokhagyma íze tökéletesen átjárja az ételt. A fokhagymás pecsenyezsír ideális választás pörköltekhez, sült húsokhoz, vagy sós pitékhez.
Tárolás: Hűtve tárolandó.
Hozzátáplálás: 3-4 éves kor körül javasolják. Ennek oka, hogy a fokhagyma és a zsíros ételek emésztése is nehezebb lehet a kisebb gyermekek számára, és a fokhagyma erőteljes íze is irritálhatja az érzékeny gyomrot.
sertészsír, só, fokhagyma, paprika, bors