


Származási hely: Magyarország
Fermentált gyömbéres sárgarépa 450 g
3490 Ft
db
A Fermentini kézműves, természetesen fermentált zöldségeket készít és forgalmaz, amelyek a friss zöldségeken túl csak sót tartalmaznak, tehát adalékmentes, cukormentes és tartósítószermentes termékek.
A fermentálás (erjesztés) ősi savanyítási eljárás, melynek során a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak a zöldségekben, sőt olyan formába kerülnek, hogy a szervezet könnyebben fel tudja szívni őket az emésztési folyamat során. Az erjesztés során jótékony tejsav baktériumok segítségével válik ízletessé és nagyon egészséges tartós étellé a friss zöldség.
A fermentált Gyömbéres sárgarépa roppanós, vékony csíkokra vágott sárgarépát tartalmaz gyömbérrel gazdagon ízesítve. A gyömbér elveszti a csípősségének nagy részét az erjedés alatt, míg a jótékony élettani hatásai megmaradnak, és a friss, semmivel össze nem hasonlítható íze finoman fűszerez, így azoknak is ajánljuk, akik erőssége miatt kerülik a fogyasztását. Harmonikus ízvilága, és összetevőinek tisztasága révén a fermentált ízekkel ismerkedőknek az első kedvence lehet.
Fogyasztási javaslat: magában, vagy salátába keverve köret kiegészítéseként ajánljuk bármely főétkezés mellé, de wrap, levesbetét, vagy szendvics feltét is lehet belőle.
Felbontás után hűtőben 2 hétig eláll.
Nettó tömeg: 450 g
sárgarépa, ivóvíz, gyömbér, só