Származási hely: Magyarország

Családi gondoskodás - Megmentő búza finomliszt MBL120 1 kg

899 Ft

csomag

csomag

Ez a magyar nemesítésű búzafaj, az étkezési búza és a tönköly fajhibridje. Ez a speciális őrlési technikával készül. Az őrlési eljárás előtt a búzaszem külső rétegét eltávolítják, így a különböző környezeti szennyeződések nem kerülnek bele a lisztbe. Így nemcsak a szénhidrátban gazdag búzaszem belsejét, hanem a vitaminokban, rostokban és ásványi anyagokban gazdag csíra és korpa apróbb részeit is tartalmazza. Kíméletes, több frakciós őrléssel készül. Sportolóknak, testépítőknek magas fehérjetartalma miatt ajánlott. Két darab, körülbelül 100 grammos szeletben 60-70 gramm fehérje van, az esszenciális aminosavak mértéke pedig 50-150%-kal haladja meg a közönséges kenyér tartalmát. Király Rolandtól érkeznek a műtrágyamentes, magas beltartalmi értékű, adalékanyagmentes lisztek.

Durumot és tojást kiváltó liszt magas daratartalommal!

Adalékanyagmentes!

Nettó tömeg: 1 kg

Király Roland - Családi gondoskodás

Király Roland

Király Roland - Családi gondoskodás

Kecskemét

A nevem Király Roland.
A Magyar Családellátó alapítója vagyok.

Tapasztalatból tudom, hogy sokat idegeskedik az ember, mert sokszor fogalma sincs, hogy amit vesz az valójában mennyire egészséges, milyen minőségű, honnan is van és hogy kihez forduljon igazi megoldásért, ha valami nem tetszik a vásárolt termékkel kapcsolatban.

Ezért hát befejeztem jó pár évvel ezelőtt a kényelmes, multis beszerzéseket és földet vettem, felkutattam igazi gazdákat és így lettem egyre több közösség "beszerzője, ellátója". 

Ez a vállalkozás sem szól semmi másról.

Mi szeretnénk lenni az Ön és családja minőségi élelembeszerzője, profi "Családellátója".

Az ember, aki elintézi és felelősséget vállal arra, hogy a legjobb magyar alapanyagokat, termékeket megteremti, beszerzi és elviszi az Ön és családja asztalára.

Szolgálatunk célja, hogy a magyar nemzetgazdaság felelős szereplőjeként előnyös helyzetbe hozzuk a jó minőséget előállító gazdákat és termékeiket, valamint megfizethető áron eljuttassuk a magyar családok asztalára a mindennapi, egészséges élelmet."


"...így készülünk szelíd háborúra,
mindig magunkért soha mások ellen,
sót párolunk és vásznakat szövünk,
s míg kisebbítnek lassan megnövünk."
Dsida Jenő

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

699 Ft

874 Ft /kilogramm

csomag

Összes megjelenítése

Kapcsolódó receptjeink