Származási hely: Magyarország

BJB - Cabernet Sauvignon 2020 0,75 l

4499 Ft

üveg

üveg

Fő illat és íz jegyei a szeder, szilva és feketeribizli. Erőteljes karakter, gazdag ízvilág, különlegesen gyümölcsös íz-, illat- és zamatjegyek jellemzik. Ez a bor melegséget és testességet hoz a hűvös évszakokban, mint például ősz vagy tél.
Kiváló választás lehet különleges alkalmakra, mint például születésnapok, évfordulók vagy ünnepi vacsorák. Tökéletesen párosíthatók vörös húsokkal, például marhahússal és bárányhússal, érett sertéshúsos ételekkel, melyek jól harmonizálnak a bor gazdag ízvilágával. Illetve, ha inkább édességre vágysz, akkor kóstold meg sötét csokoládéval, kulináris élvezetben lesz részed.

Nettó térfogat: 0,75 l

BJB Winery

Berecz-Jancsev Barbara

BJB Winery

Vácszentlászló

Berecz-Jancsev Barbara vagyok, 2 gyönyörű kislányommal és a férjemmel Vácszentlászlón lakunk egy csodálatos tó partján. 2020-ban a Szépasszonyvölgyben töltöttünk egy hétvégét és akkor döntöttem el, hogy többet szeretnék tudni a borról, sőt nem csak a borról, hanem arról is hogyan készül és magáról a borászatról. A férjem bíztatására beadtam a jelentkezésem a Soós István Borászati Technikum és Szakképző Iskolába és elvégeztem ezt a csodálatos és izgalmas szakmát. Innen már nem volt megállás. 

2021-ben már végzett borászként rögtön bele is vágtam az első évbe, izgatottan vártuk milyen lesz a mi kis pincénkben elkészíteni az első kis borainkat. Hamar kiderült, hogy a célunk nem az, hogy egy féle szőlőből nagy mennyiségű bort készítsünk, hanem inkább többféle és kevesebb, de különleges borral színesítenénk a mindennapokat és csak annyit, amennyit a saját kezünk által képesek vagyunk elkészíteni, ezért egy másik utat választottunk: vásárolni fogjuk a szőlőt. Már az első évben találtunk egy fantasztikus minőségi szőlészetet Nagyrédén. Kizárólag kézi szüreteléssel és saját kezünk által szelektált szőlő szemekből elkészítettük első kísérleti borainkat, 6 bort, melyek aztán a szűk ismeretségi köreinkben hatalmas sikert arattak, ami azt támasztotta alá, hogy nem szabad itt megállni.

2022-ben már célirányosabban vágtunk neki az évnek és elkészítettük az első hivatalosan forgalomba hozható borainkat, amit már itt szeretnénk már nem csak a szűk ismeretségi körünkkel megismertetni. Rengeteg tervünk vár még megvalósításra, és nagyon örülünk, ha te is velünk tartasz. Várunk szívesen minden visszajelzést, az oldalon található elérhetőségek bármelyikén és kóstold meg a különleges gondossággal, figyelemmel és szeretettel készített borainkat. Minden évben azon leszünk, hogy újdonságokkal lepjünk meg Téged. A célunk nem az, hogy minden évben ugyanolyan borokat kóstolj, hanem hogy az adott évjáratú szőlőkből az éppen aktuális adottságait megtartva és kiemelve egyedi borokat készítsünk, hiszen ettől olyan szép ez a szakma, hogy évről évre a természet alakítja és formálja az adott évjárat tulajdonságait és a borász feladata az, hogy ebből alkosson újra és újra valami különlegeset.

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

3590 Ft

üveg

Származási hely:Magyarország

4499 Ft

üveg

Származási hely:Magyarország

3890 Ft

üveg