Kérdésed van? Hívj minket +36204227555
Következő szállítás(ok):2024. 05. 10.(péntek),
2024. 05. 11.(szombat), 2024. 05. 14.(kedd),
2024. 05. 15.(szerda)
keresés profil info telefon
irsz.:
Következő szállítás(ok):2024. 05. 10.(péntek), 2024. 05. 11.(szombat), 2024. 05. 14.(kedd), 2024. 05. 15.(szerda)
  • bio
  • cukormentes
  • Díjnyertes
  • Fenntartható csomagolás
  • gluténmentes
  • Hozzátáplálás
  • laktózmentes
  • paleo
  • vegán
  • vegyszermentes
  • akciós
  • új
Napkor

Családi vállalkozásunk mindig közel érezte magát a természethez: több évtizede foglalkozunk erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással és nem utolsó sorban vendéglátással. A Nativus Vadhúsfeldolgozó üzemünk 2020. augusztus 27-én került átadásra, mely méltóan kiegészíti tevékenységünk körét.

Küldetésünk és jövőképünk

Célunk a magyarországi vadhúsfogyasztás mennyiségének és minőségének növelése. Már üzemünk létrehozásakor célként tűztük ki, hogy olyan termékekkel szeretnénk a piacon megjelenni, amelyek közelebb hozzák a vadhúst, annak értékeit és ízélményét a hétköznapi emberekhez. 

A természet szeretete és tisztelete vezérelt bennünket, hogy a prémium minőségű termékeinken keresztül mindenkinek lehetősége legyen megismerni hazánk csodálatos vadon élő állatainak az értékeit, egyedülálló ízeit.

Filozófiánk

"A természetből természetesen” tükrözi célunkat, hogy a vadhús - mint az egyik legegészségesebb húsfajta - mind küllemében, mind belső értékeit, tápanyagtartalmát megőrizve, adalékanyagoktól mentesen, a legszigorúbb előírásokat betartva kerüljön a boltok polcaira és onnan a háztartásokba.

Termékeink

Háromféle vadhús termékkategóriánkból lehet válogatni. Egyik kiemelt termékkategóriánk a Sous Vide, amiből háromféle húskészítményt készítünk: Sous Vide Dámszarvas combSous Vide Őzcomb és Sous Vide Gímszarvas comb. A szuvidált vadhúsokhoz kétféle szószt lehet párosítani, édes variációként az Újfehértói fürtös meggyszószt, illetve sós variációként az Erdei gombamártást
A második termékkategóriánk a Füstölt, érlelt húskészítményeink. Ide tartoznak snack kolbászok, a szárazkolbászok, a szalámik és a sonkák. 
Készítünk továbbá Füstölt-főtt hústermékeket is, ami a felvágott, a grillkolbász, a pároskolbász és a virsli termékeinket foglalja magában.

Díjak és elismerések

 

 

 

 

 

 


Vadhús feldolgozónk 2020-ban elnyerte Az év agrárberuházása” címet.

Sous Vide Dámszarvas comb termékünk 2021-ben az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás (OMÉK) Élelmiszeripari Nagydíj I. helyezett kitüntetést érdemelte ki.

Weboldal:
Termékeink