Származási hely: Magyarország

Vegyszermentes packham's triumph körte (normál) - 3 kg

2097 Ft

csomag

csomag

Szeptember végétől érik. Íze hasonló a Vilmos körtéjéhez, jól eltárolható és sokoldalúan felhasználható. Az őszi/téli időszakban remek vitamin és ásványi forrás az alma mellett. Tartalmazz kalciumot, magnéziumot, cinket, jódot, bórt, káliumot. A vitaminok közül A-, B1, B2 és C-, K- vitaminit is tartalmaz. Színe zöldes, felülete rücskös. 

Felhasználási javaslat: nyersen, sajtálakhoz, salátában, sütve, húsok eseténk akár töltelként, kompót, lekvár, chutney és isteni desszert is készíthető belőle.

Hozzátáplálási javaslat: 6 hónapos kortól javasolt adni, ám a kedveltebb körte fajták erre a célra Vilmos, Clapp kedveltje, Nashi körte, mert ezek íze édesebb. Amennyiben nem annyira szeret rágni a gyerkőc javasoljuk pép vagy püré formájában adni. Érdemes figyelni rá, hogy érett körtét adjunk a csemetének és minél kevesebb rost tartalma legyen. 

Tárolási javaslat: utóérő gyümölcsként javasolt hűvős helyen vagy szobahőmérsékleten tárolni, így egy két nap alatt beérik és édesebb lesz az íze. Ha megőríznéd az ősz, tél zamatát főzd be és tedd el.

Nettó tömeg: 10 kg

Fieszl Csaba

Fieszl Csaba

Szob

Szob-on található gyümölcsöséből érkezik a vegyszermentet, átállásos bosc kobak körte és triumph körte. 

További termékek a termelőtől

Származási hely:Magyarország

2097 Ft

699 Ft /kg

csomag

Származási hely:Magyarország

2097 Ft

699 Ft /kg

csomag

Származási hely:Magyarország

2097 Ft

699 Ft /kg

csomag