![gluténmentes gluténmentes](https://nekedterem.hu/uploaded_files/pecsetek/3.png)
![laktózmentes laktózmentes](https://nekedterem.hu/uploaded_files/pecsetek/4.png)
![paleo paleo](https://nekedterem.hu/uploaded_files/pecsetek/2.png)
![](/images/zaszlok/hu.gif)
Származási hely: Magyarország
Venison Gusto - Szarvas natúr páros kolbász 250 g
4990 Ft
pár
A Szarvas kolbász termékcsaládunkkal követjük a tradicionális magyar recepteket, az egészséges, vadon élő állatok húsát sertés hasaalja szalonnával készítjük el, épp ezért a folyékony nitrogén fölött őrölt prémium fűszerek zamata még jobban kioldódik.
A kolbászok gondosan előválogatott alapanyagok, rózsabors, fehérbors, fokhagyma felhasználásával, hagyományos bükkfa füstöléssel és a szaláminál rövidebb érleléssel készülnek.
A kolbász a formájából adódóan hosszabb és vékonyabb a szaláminál. A füst jobban átjárja, és mivel rövidebb ideig érlelődik, a fűszerek nem érnek össze, a robusztus ízek határozottabban érvényesülnek.
A szarvas húsa az őzéhez hasonlóan, szárazabb a vaddisznónál, ez adja e termék különleges, sajátos textúráját és ízének alapját.
Összetevők: szarvashús, sertés hasaalja szalonna, pác só, fűszerek
Méretek: 55-65 mm (átmérő), 190-220 mm (hossz), 250 gramm
Elkészítési idő: 3-4 hét
Felszolgálás: Olyan vastagra szelve ajánljuk, hogy megálljon a peremén. Hűtést nem igényel, a tárolást 20 ºC alatt javasoljuk, szeletelésnél a legszebb metszéslapokat 5 ºC alatt lehet elérni. A legjobb ízélményt szobahőmérsékleten tapasztaljuk.
Különösen ajánljuk friss kovászos fehérkenyérrel, puhább sajtokkal, mint a Camambert vagy Havarti, Tomme de Savoie és egy pohár blanc de blanc pezsgővel, fűszeresebb fehérborral vagy rozéval. Természetesen a fogyasztási, tálalási lehetőségek határtalanok.
Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a csomagolásból, majd száraz (65%-os páratartalom alatt), szellős, hűvös helyen (20°C alatt).
Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és tároljuk tovább a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.
100 g
2031 kJ / 485 kcal
43,2 g
16,4 g
1,5 g,
0,9 g
23,1 g
3,4 g