
Ebben a minőségi, nemes szarvashúsból, hagyományos eljárással készült kolbászban a magyar pirospaprika adja a testességet. A komplex, érett íz a válogatott alapanyagoknak, a lassú, alacsony hőmérsékleten való füstölésnek és az érlelésnek köszönhető.
Felszolgálás: szobahőmérsékleten, olyan vastagra szelve, hogy megálljon a peremén. Szervírozzuk magában, vagy keményebb sajtokkal, mint a Pecorino, Beaufort, Comte, Manchego, de gourmet szendvicsek különleges kelléke is lehet.
Összetevők: szarvashús, sertés hasaalja szalonna, nitrites pác só, pirospaprika, fűszerek
Elkészítési idő: 3-4 hét
Méretek: ~ 30-32 mm (átmérő), 230 mm (hossz), 240-270 gramm
Tárolás: felbontás után, illetve a csomagolás sérülése esetén vegye ki a vákuumcsomagolásból majd száraz, (65%-os páratartalom alatt) szellős, hűvös helyen (15°C alatt) függesztve.
Természetes termék, nincs vegyszerrel kezelve penészesedés ellen. Penészesedés esetén távolítsuk el azt egy száraz puha ruhával és folytassuk a tárolást a fent említett módon.
A csomag felbontása után súlyveszteség lehetséges.
Nettó tömeg: 250 g